hirdetés

Az utolsó ajánlatok karácsony előtt a Cafago-tól

Deerma takarítóeszközök és Haylou fülesek

hír
Az utolsó ajánlatok karácsony előtt a Cafago-tól 1
írta: SonkaMod
2020-12-18

A RendeljKínait szerkesztősége hamarosan egy kis pihenőre vonul, ami azt jelenti, hogy az utolsó Cafago ajánlatokat tartalmazó cikk valószínűleg ez lesz 2020-ban. Egy könnycseppet kidörzsölünk a szemünkből, de azért nem vagyunk annyira szomorúak, mert pihenni bizony mi is szeretünk. A Cafago ajánlatait is kedveljük, mert ez egy olyan webshop, akikre általában lehet számítani. Sok esetben nem náluk a legolcsóbb egy-egy termék, de normálisan állnak a vevőkhöz, és a csomagjaink sem szoktak elveszni.

A következő ajánlat szintén egy Deerma takarítóeszköz, de nem motoros. A DEM-TB900 egy olyan felmosó, ami egyszerű módon gyűjti a koszt. Kerekei vannak, és ahogy toljuk előre, az elején egy kefét forgat, ami a nagyobb dzsuvát begyűjti. Ez arra jó, hogy a kifejezetten poros területeken nemcsak beledörgöli a járólapba a koszt a felmosó, hanem gyűjti is. Az alján egy felmosópárnát kell csatolni, a vizet pedig az eszköz tartályába kell tölteni. Ha meghúzzuk az adagoló kart, akkor előre spriccel egy kevés vizet a kütyü, és máris mehet a felmosás. Ez az eszköz nyilván nem mérhető össze egy porszívó hatékonyságával, viszont alapvetően felmosásra használandó, és ennek megfelelően elég olcsó is. A Cafagon most akciós, 10 000 forintért rendelhető, németországi raktárból, teljesen ingyenes szállítási opcióval.

Haylou fülhallgatók

A Haylou órákat és füleseket is kedveljük, szoktuk is őket ajánlani. Igazi kis olcsóságok, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének jók. A minőséggel nem állnak hadilábon, bár nem tőlük kell keresni a high-end kütyüket. A GT3 és a GT5 most éppen flash sale-ben vannak a Cafagonál, így érdemes ezeket meglesni. A két eszköz rendkívül hasonló, és az árazásuk között sincs nagy eltérés. A GT3 hosszabb szárral rendelkezik, érintős vezérléssel ruházták fel az adatátviteli kapcsolata pedig Bluetooth 5.0. Ezt a szabványt használja a másikis, ami jó hír, hiszen így egyiknél sem jelentős a hang csúszása, és az energiafelhasználásuk is alacsony. A töltőbölcsőjükben 600 mAh-s akkumulátor van, míg a fülesekben 43 mAh-s. A GT5 kialakításának köszönhetően sokkal kisebb, szinte elveszik a felhasználó fülében. A legnagyobb különbség mégis az, hogy ez tölthető vezeték nélküli technológiával is, míg a GT3 csak sima Type-C porton keresztül. Bármelyiket választjuk, nem nyúlhatunk mellé, de olyan kicsi az árkülönbözet, hogy mindenképpen a GT5 a jobban ajánlott vétel. Sajnos mind a két termék csak kínai raktárból elérhető, de mivel áfa- és vámhatár alattiak, így nem kell aggódnunk a váratlan többletköltségektől. A Haylou GT3-at 7400 forintért, míg a GT5-öt 7700-ért lehet akciósan megvásárolni.

hirdetés