hirdetés

Az Ultenic K20 dupla kosaras fritőzzel öröm a sütés-főzés

Mondj búcsút az olajnak és a kis adagoknak!

hír
Az Ultenic K20 dupla kosaras fritőzzel öröm a sütés-főzés 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-05

A Ultenic K20 egy felső kategóriás, okos air fryer dupla, 2×4 literes kosárral, amivel akár párhuzamosan, két különböző ételt is készíthetsz vagy egyszerre egy nagyobb adagot. Nagyon telített az olajmentes fritőzök piaca, hisz egyre nagyobb divat lett az egészséges étkezés és a gyorsabb konyhai műveletek iránti igény. Viszont kevés az olyan gép, aminek ekkora az űrtartalma, mint az Ultenic K20-nak. Ez a sütő a szerkesztőségünkben is járt, így saját tapasztalat alapján abszolút csak ajánlani tudom, az érte kért 41 100 forint pedig nagyon baráti ár.

A legegyedibb a sync finish funkciója miatt lesz, ami segít összehangolni a két sütőteret úgy, hogy a különböző ételek is egyszerre készüljenek el.

A sütési hőmérsékletet 80 és 200 Celsius-fok között állíthatod. Az Ultenic applikációját letöltve, a gyártótól kapsz 100+ receptet, amivel bele is vághatsz a finom falatok elkészítésébe.

Nem sok dupla kosaras gép van a piacon, és persze, hogy azok általában brutál drágák is. Szerencsére itt van neked az Ultenic K20 air fryer a BGbb0f4c  kóddal 41 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelheted, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés