hirdetés

Az új Xiaomi Redmi projektor szinte már budget cucc

Házimozi, legatyásodás nélkül

hír
Az új Xiaomi Redmi projektor szinte már budget cucc 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-04

A Xiaomi a Redmivel megint bele akar nyúlni a tutiba, mégpedig az előző év vége felé megjelenő projektorral, amivel egyértelműen a piac alsó szegmensét kívánja meghódítani. A kérdés, hogy működik-e itt is az alap Xiaomi recept, hogy egy megfelelő átgondoltsággal megalkotott kütyü akkor is jól működik, ha közben kompromisszumos. A Redmi Projector nyilván nem a csúcsok csúcsa, de mivel Xiaomi, így méltán várhatunk tőle jó megoldást, az akcióban érte elkért 73 000 forint pedig igazán nem sok egy FHD vetítőért, ami még okos is.

Android 11-es alapokon nyugvó okosrendszer van rajta, ami a MIUI TV OS. Az alapot egy Amlogic T950D4 processzor adja, 1,5 GB memória mellett. A rendszer magyarul nem tud, de angol nyelv elérhető. Bluetooth és WiFi áll rendelkezésre a vezeték nélküli kapcsolódásra, ami a portokat illeti, abból pedig a tápon kívül kapunk egy USB-t, egy jack-et, valamint egy HDMI bemenetet.

Tényleg a budget kategóriát célozza a Redmi, és ez a modell Kínában extrém olcsó. Nyilván mi annyiért nem tudjuk megrendelni, de Banggoodon most kuponozható, és abszolút nem mondható drágának. A BGXIFD615  kódot kell a megfelelő mezőbe beírni, így pedig a végösszeg 73 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz nagyjából, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés