hirdetés

Az új személyi edződ – Amazfit GTR 3 okosóra

Senki mással ne versengj, csak magaddal

hír
Az új személyi edződ – Amazfit GTR 3 okosóra 1

Forrás: AliExpress, amazfit Official Store

írta: Raven96
2024-01-10

Az Amazfit GTR 3 egy olyan közepesen nagy tudású készülék, ami ugyan nincs teljesen megegyező szinten egy durva okosórával, de egy aktivitásmérőnél már jóval többet tud. Két korábbi generációját régebben már teszteltük, ezeket a cikkeket itt tudjátok elolvasni. Megéri felszállni az „új év, új én” vonatra és az egészséges(ebb) életmód érdekében lecsapni erre a termékre, hiszen az AliExpress Winter Sale keretein belül az AENYA10  vagy a 24WS10  kuponkód plusz coinok felhasználásával most 28 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes szállítással.

A Zepp alkalmazásban 150+ különböző sporthoz tartozó adatot tárol, ebből automatikusan felismer 8-at, így megbízható személyi edzővé nevelhetitek. Egyik legérdekesebb funkciója által szó szerint versenyezhettek saját magatokkal, ugyanis korábbi teljesítményeiteket képes kivetíteni, tehát konkrétan versenyt futhattok önmagatokkal.

50 méterig vízálló és gond nélkül lehet vele úszni, irányítása pedig vizes vagy izzadt kézzel is egyszerű, hiszen a kis koronája (oldalsó gombja) tekerésével lépegethettek a különböző appok között. Ha még ehhez sincs kedvetek, akkor hagyatkozhattok a beépített Alexára, netes hozzáférés hiánya esetén pedig az offline hangasszisztensre.

Most érdemes lecsapni az Amazfit GTR 3-ra, hiszen az AliExpress Winter Sale keretein belül az AENYA10  vagy a 24WS10  kuponkód plusz coinok felhasználásával 28 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, méghozzá ingyenes szállítással.

hirdetés