hirdetés

Az új Narwal robotporszívók a hajszálakkal is megküzdenek

A Narwal Freo X Plus és a Narwal Freo X Ultra bevezető akcióban vásárolható meg

hír
Az új Narwal robotporszívók a hajszálakkal is megküzdenek 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-03-28

Narwal márkanév alatt két új robotporszívó jelent meg a Geekmaxi kínálatában, a bevezető akciónak egy landing oldalt is szenteltek. A Narwal Freo X Plus és a Narwal Freo X Ultra nemcsak porszívózni tud, hanem fel is mos, a fej nem tekeri fel a haj és szőrszálakat, lézeresen navigál és 3D térképeket készít. Kuponokat is kaptunk hozzájuk, amikkel még olcsóbban vásárolhattok az európai raktárból.

Ha használjátok a Geekmaxi GMXFreoXPlus  kuponját, most 130 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg az erős szívóerejű Narwal Freo X Plus robotporszívót. Európai raktárból, és március 31-ig történő megrendelés esetén 6 darab porzsákkal érkezik.

Narwal Freo X Ultra robotporszívó

A Narwal Freo X Ultra még erősebb a kistestvérénél, 8200 Pa szívóerővel vértezték fel, ami nem jön zavarba se a kemény padlóktól, se a szőnyegektől, eltávolítja a por 99 százalékát szinte bárhonnan. Mindössze 33 dB-es hangerővel működik, így nem zavar titeket pihenés vagy munka közben. Természetesen ez a típus is Zero-Tangle keféket kapott, nem okoznak problémát az állatszőrök sem. AI-t használó DirtSense technológiával szerelték fel, ami érzékeli, hogy mennyire szennyezett a felület, és addig sikálja, amíg teljesen tiszta nem lesz. Ha úgy érzékeli, hogy nem elég hatékony a művelet, automatikusan visszatér a dokkolóra, hogy megtisztítsa magát. A bázis kipucolja a felmosót, meleg levegővel megszárítja és sterilizálja is.

Egy forgó, háromszög alakú tárcsás felmosóval rendelkezik, és sok modellel ellentétben, amelyek csak a padlót súrolják, 12 N lefelé irányuló nyomással még a makacs foltokat is eltávolítja. A nyomást is be tudjátok állítani a padló anyagának megfelelően. Az Ultra sem hagyja ki a sarkokat az EdgeSwing technológiának köszönhetően, a lakás minden zegzugát alaposan megtisztítja. LiDAR SLAM 4.0 navigációt használ, minden irányban pásztázza a környezetét, 3D-s térképet készít a helyiségről, elkerüli a kisebb tárgyakat és az alacsonyan elhelyezkedő akadályokat is, de beállíthattok no-go zónákat. A robot szőnyegekhez érkezve 12 milliméterrel megemeli a felmosófejet, így azok nem lesznek vizesek. Az 1 literes HEPA porzsák akár 7 hétig is elvan csere nélkül, a dokkoló az automatikus szárítással szagmentesíti. Applikációval vezérelhetitek, és a Plushoz hasonlóan hangvezérelhetitek. Gyerekzárral is ellátták, ami jó szolgálatot tesz, ha gyerekek és háziállatok vannak a háztartásban.

Az ára elsőre elég megdöbbentő, de ha a tudását és a kényelmi funkcióit is figyelembe veszitek, talán jobban megbarátkoztok vele. A Geekmaxi bevezető akciójában használjátok a GMXFreoXUltra  kuponkódot, így 357 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg az európai raktárból.

hirdetés