hirdetés

Az új Chuwi gaming mini PC most bevezető áron rendelhető

Halk, nem melegszik, viszont hasít ezerrel

hír
Az új Chuwi gaming mini PC most bevezető áron rendelhető 1

Forrás: Chuwi.com

Norbi
írta: Norbi
2022-05-11

A Chuwi már régebb óta gyárt laptopokat és tableteket, de pár mini PC is megtalálható a kínálatukban, bár ez utóbbiakból nem volt kimondottan acélos a felhozatal, viszont most kijöttek egy újdonsággal, amit nagyon jól sikerült összerakni. Ez már simán a gamer kategória, hiszen a legújabb, komolyabb gépigényű játékok is simán futnak rajta. Most bevezető áron tudjuk megvásárolni a gépet a gyártó weboldalán, amihez kaptunk egy kupont is, amivel további 40 dolcsit lehet lefaragni ebből a kedvező árból.

Természetesen a Chuwi mini PC-je a mai kor elvárásainak megfelelően megkapta a villámgyors netezést biztosító WiFi 6-ot, illetve a gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolódás érdekében a Bluetooth 5.1-et is. Portokból is igen széles a választék, hiszen található rajta 2 darab USB 3.0-ás, illetve 3 darab USB 2.0 csatlakozó is, ezenkívül 2 darab LAN, Type-C, HDMI, Display port és VGA csati is megtalálható rajta.

A gépet most bevezető áron, mindössze 237 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg a gyártó oldaláról, az RZ40US  kuponkód segítségével. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, más költséggel nem kell számolni.

hirdetés