hirdetés

Az Oukitel WP28 űr üzemidővel érkezik

Újabb szétüthetetlen strapatelefon a gyártótól

hír
Az Oukitel WP28 űr üzemidővel érkezik 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-07

Az Oukitel WP28 egy masszív strapatelefon, pontosan az a termék, amiről a cég évekkel ezelőtt híres lett. 8+7 GB RAM-mal, 256 GB háttértárral rendelkezik, 10 600 mAh-s akkuja napokig kitart, és egy hatalmas, 6,52 inch-es megjelenítővel rendelkezik. A GKB231120  kóddal 66 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Általában az ilyen eszközöknél nem a kameraegyüttes a hangsúlyos. Ebben az esetben a fő kamera 48 MP-es, ami egy 2 MP-es makró kamerával egészül ki, míg a fronton egy 5 megapixeles egység felel a szelfik gyártásáért. Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen speciális szoftverkészletet kapott a készülék, általában mindenféle mérnöki és egyéb szerszám jellegű alkalmazásokat szoktak az ilyen készülékekre telepíteni.

Akinek megtetszett a készülék, az a GKB231120  kóddal 66 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés