hirdetés

Az összes BlitzWolf konyhamalac über olcsó

Van kicsi, nagy és közepes

hír
Az összes BlitzWolf konyhamalac über olcsó 1
írta: SonkaMod
2021-11-28

A BlitzWolf már elérhetővé tette a konyhamalacait a Banggood európai raktáraiból is, ráadásul az ünnepi időszakban nagyon-nagyon jó áron megvásárolhatjuk őket. Mivel itthon nem túl elterjedt dolog ilyet használni, így a hazai árak igen magasak, viszont ezek a BlitzWolf cuccok már nagyon jó ár/érték arányt képviselnek, főleg a mostani, akciós árukkal.

A konyhamalacok arra valók, hogy a mosogató alá beépítve, a megmaradt, felgyülemlett ételmaradékot összedarálja, és úgy juttassa a csatornába, így pedig nem okoz dugulást, és a kellemetlen szagoknak is elébe megy. A környezetre gyakorolt hatásuk eléggé kettős, hiszen alapvetően jó, hogy a szerves anyagokat nem a kukába dobjuk. Egy háztartás kommunális hulladékának a 30%-a szerves, amit nincs értelme elvinnie a kukásnak, mert úgyis lebomlik. A legzöldebb megoldás a komposztálás, de a konyhamalac is elég zöld ebben a tekintetben. A mérleg másik oldalán viszont ott van, hogy a szennyvíztisztító telepek élő mikroorganizmusokkal dolgoznak, a sok szerves anyag pedig biológiailag tudja túlterhelni a telepet. Tehát amíg nem minden háztartás áll át ilyenre, addig nincs belőle baj, de egyelőre ez nem is fenyegeti Magyarországot, mert kevés helyre építenek be ilyet.

A konyhamalac ledarál mindent, ami belekerül, de teljesen biztonságos módon, kizárt, hogy az ujjunkat összezúzzuk vele a használata során. A két fő jellemzője ezeknek a készülékeknek a kapacitás és a teljesítmény. Az első azt mutatja meg, hogy mekkora az űrtartalma a gépnek, ahová a szerves anyaggal szennyezett víz kerül, a teljesítményből pedig arra lehet következtetni, hogy mennyi és milyen minőségű ételmaradékkal birkózik meg.

Az összes BlitzWolf konyhamalac über olcsó 2

BlitzWolf BW-WD1

Az első, és legkisebb gépe a BlitzWolfnak a BW-WD1, ami 380 wattos teljesítménnyel rendelkezik, és a kapacitása is mindössze 840 ml. Ennek a motorja 3000-et fordul percenként, a kapcsolója pedig pneumatikus. Nemcsak a mosogatóból képes darálni, hanem mosogatógép csatlakozója is van. A kis teljesítménye is elegendő arra, hogy magokat, halszálkákat, hús, zöldség és gyümölcs maradékokat ledaráljon. Az összes csövet, elosztót, tömítést tartalmazza a szett, így a beszerelése nem igényel rakétamérnöki ismereteket, akár vízvezetékszerelő nélkül is meg lehet oldani. Áramot egyszerű 230 V-ról kell neki adni, viszont a működtető gombjának az elhelyezése nem minden konyhában olyan egyszerű. A BGBFFWD1 kuponkóddal 29 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért meg lehet rendelni a gépet, ebben pedig már benne van a szállítási díj, valamint EU raktárból küldik, teljesen áfamentesen.

Az összes BlitzWolf konyhamalac über olcsó 3

BlitzWolf BW-WD2

A BlitzWolf BW-WD2 a kettes számú konyhamalaca a gyártónak, ennek a teljesítménye 560 watt és a kapacitása is jóval nagyobb, már 1330 ml. Három fokozatú darálójával nagyobb mennyiségű ételmaradékokkal is elbír, de a csontokat még ennek sem igazán szabad adagolni. Ez is rendelkezik mosogatógép csatlakozással, viszont a bekapcsológombja sokkal jobb, mert vezeték nélküli. 30 méteren belül bárhol működik, így nem is muszáj rögzíteni, de a hátulján található kétoldalú ragasztóval egyszerűen felhelyezhető, és nem kell hozzá fúrni-faragni. A BW-WD2 a teljesítmény és a gomb miatt teljesen megéri a felárat, talán ez a legjobb ajánlat mindhárom közül. A Banggoodról a BGBFFWD2 kuponkóddal 35 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás pedig ingyen jár hozzá, EU raktárból.

Az összes BlitzWolf konyhamalac über olcsó 4

BlitzWolf BW-WD3

A harmadik, és legerősebb gép a BlitzWolf BW-WD3, ami már 760 wattos teljesítménnyel büszkélkedhet, a kapacitása pedig 1330 ml. Erről már azt állítják, hogy a nagyobbacska csontokkal is elbánik, akár még a marháéval is. Ezt is hozzáköthetjük a mosogatógéphez, vezeték nélküli kapcsolóval rendelkezik és minden kiegészítőt adnak hozzá. Akinek kell a nagy erő, az ezzel a géppel nagyon jó jár, mert egyáltalán nem drága most. A BGBFFWD3 kuponkóddal már 52 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, EU raktárból. Ilyet itthonról csak sokkal drágábban lehet beszerezni. A szállítás erre is ingyenes, így pedig főleg megéri az árát.

hirdetés