hirdetés

Az Oclean hivatalos oldala áfamentes rendelést ígér

A kedvenc kínai fogkeféinket és azok kiegészítőit árulják

hír
Az Oclean hivatalos oldala áfamentes rendelést ígér 1
írta: SonkaMod
2021-03-01

Az Oclean az egyik nagy Xiaomi almárka, akik szájápolással foglalkoznak. Egy csomó terméküket teszteltük, és általában szeretjük is őket. Rendszeresen ajánljuk a márkát, és szerencsére elég sok helyen is kaphatók. Megkeresett minket a hivatalos Oclean webshop, akik felhívták rá a figyelmünket, hogy az áruházukból áfamentesen lehet rendelni, és egész gyors a szállítás, valamint széleskörű fizetési lehetőségek vannak.

Az Oclean W1 szájzuhanyra pedig külön a RendeljKínait olvasóinak készültek egy promóciós kóddal, az OCLEANCD3-at bepötyögve 30 dolcsival olcsóbban kapjuk meg a terméket. Illetve, ha rendelünk egy fogkefetartót hat pótfejjel, akkor a OCLEANB kóddal ezt már 30 dollárért megkapjuk a 56 dolcsis alapár helyett. Ez azok számára lényeges, akik már rendelkeznek fogkefével, de sosem árt egy nagyobb csomag pótfej utánpótlás.

Fizetni lehet Apple Pay-jel, Google Pay-jel, bankkártyával, de ami a legfontosabb, hogy PayPal-lel is. A szállítás általában teljesen ingyenes, és bár nincs EU raktár, általában 7-15 nap alatt megérkezik a termék Kínából.

Az áfa- és vámköltségek miatt nem kell aggódni, mert úgy küldik, hogy ilyenek ne merüljenek fel, ha pedig mégis, akkor a többletköltséget állja az Oclean állításuk szerint.

Alapvetően nagyon szimpatikus a gyártó hozzáállása az értékesítéshez, és jó, hogy kapunk egy újabb megbízható alternatív beszerzési forrást ezekhez a jó minőségű termékekhez. Az árakat érdemes átböngészni, nem elfelejtve a kuponokat, hisz azokkal jó üzletet csinálhatunk.

hirdetés