hirdetés

Az Iscooter keményen megszorongatja a konkurenciát

A legolcsóbb 500W-os, 10 colos roller

hír
Az Iscooter keményen megszorongatja a konkurenciát 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-29

Az Iscooter I9 Max gyakorlatilag egy olyan 10 colos, 500 W-os roller, amit a 8,5 colos, 300 W-os scooterek árában adnak, vagyis 127 000 Ft-ért kaptok egy járgányt, ami kényelmesebb és jobban is megy, mint a hasonló árazású cuccok. Mindezek mellett ráadásul 35 km/órával is képes haladni, és állítólag elmegy 30 mérföldet – 48 kilométer – is egy feltöltéssel. Cseh raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, mi baj lehet?

Ekkora teljesítményhez viszont normális akku is dukál, ami ebben az esetben egy 10 Ah-s 42 V-os – 420 Wh-s – darab.

Hagyjuk is a gyári kamu adatot a 48 kilométerről, én mindig abból indulok ki, hogy a saját uniciklim 336 Wh-s és az elmegy alattam 22 kilométert, ezek alapján az I9 Max kb. 26-27 kilométeres hatótávval rendelkezik, nyilván megfelelő hőmérséklet mellett, sík úton, egy kb. 75 kilogrammos sofőrrel. Ami mostanában furcsa, hogy rengeteg rollerből kihagyják a BT modult, itt szerencsére van. Én személy szerint kedvelem ezt a megoldást, sokkal egyszerűbb a telefonon megnézni, mennyit mentem vele, illetve a töltöttséget, ha megállok, de aki ezt nem szereti, annak ott a hagyományos kijelzés a kormányon is. Ami a fékezést illeti, elöl a motor dolgozik, hátul pedig egy tárcsafék, ami szerintem kielégítő fékerőt nyújt, de majd a gyakorlatban pontosan kiderül, milyen gyorsan áll meg a járgány.

Mindent összevetve egy 500 W-os, 10 colos kerekekkel szerelt rollerért, ami elmegy 26-27 kilométert, a 127 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). nagyon – már-már gyanúsan – kevés, főleg, hogy cseh raktárból érkezik a kétkerekű.

hirdetés