hirdetés

Az Insta360 GO 3 jóval olcsóbb Gshopperen, mint itthon bárhol

Akár 30%-kal jobb áron is hozzájuthattok Kínából

hír
Az Insta360 GO 3 jóval olcsóbb Gshopperen, mint itthon bárhol 1

Forrás: Gshopper

írta: Atika
2024-03-28

Az Insta360 Go kamerák az aprócska méretük miatt lettek olyan népszerűek, amilyenek. Amikor megjelent első modell, akkor még szinte nem is volt hozzá semmilyen kiegészítő, most pedig már a 3. generációnál jár az eszköz és nem kicsit lépett előre. A kapszula formájú akciókamera legújabb verziója nemcsak kicsi és könnyű, de át is alakítható egy klasszikus akciókamerává is, úgy pedig még hosszabb üzemidőt és még egy kihajtható képernyőt is kaptok. A sokoldalú kis kamera a Gshopperen kapható nagyon jó áron, a gshopper50 kuponnal 128 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól elérhetők a különböző verziók.

Az Action Pod gyakorlatilag egy klasszikus akciókamera méretű eszköz, kamera nélkül, amibe az Insta360 GO 3-at behelyezve, kibővíti annak lehetőségeit. Egyrészt van benne egy extra akkumulátor, amivel 45-ről 170 percre növeli az üzemidőt, másrészt pedig van rajta egy kijelző, amit még fel is lehet hajtani, szóval akár vlogolásra is alkalmas. A képernyő ráadásul érintős, tehát a mobilotok nélkül változtathatjátok vele a beállításokat.

Az Insta360 GO 3 egyébként 5 méterig vízálló és az Action Poddal együtt még webkameraként is használható. Mindenképp lapozzátok végig a terméklapot, mert annyi funkciója és érdekes megoldása van, amit nem lehet felsorolni egy ilyen rövid cikk keretein belül.

Az itthon közel 160 000 Ft-tól kapható Insta360 GO 3 akciókamera most Gshopperen a gshopper50 kuponnal csak 128 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül 32 gigás, de ha ennél több tárhelyre van szükségetek, akkor egy kicsit jobban a zsebetekbe kell nyúlni. A 64 GB-os 132 000 Ft, míg a 128 GB-os már 154 000 Ft-ba kerül a fent említett kóddal.

hirdetés