hirdetés

Az idei RedmiBook komoly hardverrel, alacsony áron kapható

Figyelemreméltó árazás

hír
Az idei RedmiBook komoly hardverrel, alacsony áron kapható 1

Forrás: Xiaomi

írta: Atika
2023-11-13

A Xiaomiból kivált Redmi márka már több notebookot is piacra dobott, azonban itthon nem nagyon lehet ezeket kapni. Most Aliexpressen leltünk rá a RedmiBook 15 modellre, amit a különböző kedvezményekkel már 220 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alatt el lehet hozni, ennyiért pedig nagyon jól hangzik a 11. generációs i7, a 16 GB RAM és az előtelepített Windows 11.

Van WiFi 6, Bluetooth 5.2, 2×2 watt sztereó, DTS támogatott hangszórópár és még egy 720p-s webkamera is a repertoár részét képezi. Az előtelepített Windows 11 nyelvét a kínai barátaink előre angolra állítják, hogy rögtön használatba vehető legyen a laptop, miután megérkezett.

A RedmiBook 15-öt Aliexpressen egészen jutányos áron lehet most beszerezni. 219 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetni, ehhez pedig fel kell használnotok a 4DS4DRK2PWP2  store kupont, a 11RENDKINAIT8  kódot és az automatikus kedvezményeket. A termék kínai raktárból jön, és az előbb említett árnak csak egy részét fizetitek ki a vásárláskor, ugyanis az áfát itthon, a vámügyintézés után fogja elkérni a szállítást végző cég.

hirdetés