hirdetés

Az év sztárja, az egykezes láncfűrész sem marad ki a buliból

Még egy kicsit olcsóbb lett, mint legutóbb

hír
Az év sztárja, az egykezes láncfűrész sem marad ki a buliból 1
írta: molcsa
2021-11-10

Többször írtunk már az aksis, egykezes láncfűrészről, ami eleinte egy poén terméknek tűnt, de az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy igenis van létjogosultsása, és nagyon szeretik a vásárlók. Mindig egy kicsit olcsóbb lesz, legutóbb már 9000 forintért lehetett vinni a két aksis pakkot, most pedig a 11.11 akció keretében még párszáz forinttal olcsóbb lett, így már csak 8600 Ft-ot kell érte fizetni, lengyel raktárból, ingyenes szállítással.

Természetesen ez nem ér fel egy rendes, kétkezes láncfűrésszel, mivel a láncvezetője csak 10 centiméteres. Így nagyjából 6-7 centiméter átmérőjű fákat tud átvágni, tehát nem ezzel fogunk egész fenyőfákat feldarabolni, de gallyazni, cserjéket kivágni remekül lehet vele. A 800 wattos motorja biztosan elég ezekhez a feladatokhoz, a láncos megoldás pedig garancia arra, hogy nem szorul meg a fűrész. A gép akkumulátoros, ami nagyon jó, mert nem vagyunk a munka közben konnektorhoz kötve, a szettben ráadásul két akku van, így gyorsan válthatjuk őket, és máris tölthetjük a lemerültet, miközben a másikkal tudunk dolgozni. Vicces tény, hogy a Makita szerszámokkal kompatibilis aksikkal megy, így oda-vissza cserélgethetők.

A gép használatakor nagyon ügyelni kell a biztonságra, mert azért egy kézzel kezelni egy láncfűrészt nem feltétlenül egyszerű. A zárt ruházat, kesztyű, munkavédelmi szemüveg az alap. Persze van a gépben is biztonsági fék, így amint eleresztjük a ravaszt az ujjunkkal, a másodperc töredéke alatt állóra fékezi a láncot. A ravasz egyébként nyomatékszabályzós, így tudjuk finoman indítani a szerszámot, nem nagyot rántva indít.

Most a 11.11 akció keretében rekord olcsón, 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a BG607d33 kuponkód felhasználásával. Lengyel raktárból küldik, így hamar itt lesz, és semmi plusz költség (áfa, kezelési költség) nem rakódik rá, raádásul a szállítás is ingyenes.

hirdetés