hirdetés

Az Engwe EP-2 Pro fatbike új kuponnal támad

A Geekbuyingon korán érkezik a Black Friday

hír
Az Engwe EP-2 Pro fatbike új kuponnal támad 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-11-15

A Geekbuying már most elkezdte az elő Black Friday akciózást. A vásárlás végösszegéhez igazodó kuponokat szerezhettek, de ha PayPal vagy bankkártyás fizetést választotok, 100 eurós vásárlás felett még plusz 5 euró marad a zsebetekben. Kaptunk egy jó kis kupont az Engwe EP-2 pro elektromos bicajra, amit 20 colos kerekekkel és erős, 750 wattos motorral szereltek fel. A hatótávja elég durva, hiszen rásegítéssel akár 120 km-t is megtehettek vele. Csapjatok le rá, hiszen európai raktárból, ingyenes kiszállítással érkezik.

Az Engwe EP-2 Próért az NNNENGWEEP2  kuponnal 338 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Forrás: Geekbuying

A Geekbuying már elő Black Friday-t tart, küldött tetszőleges termékre felhasználható kuponokat, és újra kaptok egy kis kedvezményt a vásárlás végösszegéből, ha PayPal-t vagy hitelkártyát használtok a fizetéshez, egész pontosan 5 euróval kevesebb lesz a fizetendő, ha 100 euró felett vásároltok.

Most már felhasználhatók az alábbi kuponok:

– 80 euró kedvezmény 1000 eurós vásárlás felett 23BFEB80E 

– 30 euró kedvezmény 400 eurós vásárlás felett GKB23BFPE1 

– 20 euró kedvezmény 250 eurós vásárlás felett GKB23BFPE2 

– 5 százalék kedvezmény maximum 10 euró értékben GKB23BFPE3 

hirdetés