hirdetés

Az elektromos kétkerekűek olcsóbbak lettek

Engwe bringák és Joyor rollerek kuponnal a Geekmaxiról

hír
Az elektromos kétkerekűek olcsóbbak lettek 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-07-18

A Geekmaxi kiárusítást hirdetett Engwe elektromos biciklikre és Joyor e-rollerekre. Összeszedtünk néhány modellt, amit most igazán pénztárcabarát áron vásárolhattok meg egy-egy kuponnal. Ne várjatok sokat, az akciós ajánlatok csak július 23-ig élnek. Érdemes tőlük vásárolni, hiszen mindent európai raktárból szuper gyorsan szállítanak, és még a vámfizetéssel sem kell vacakolnotok.

Engwe T14

Ismét egy összecsukható fatbike az akciós kínálatban. Az Engwe T14 biciklit 14 colos kerekekkel szerelték fel, ami ideális városi szaladgálásra. A motorja 350 W-os, a maximális sebessége 25 km/h. Az akkumulátora 10 Ah-s, amivel tisztán elektromos módban 35, míg vegyes használattal akár 80 kilométert is meg tudtok tenni. A súlya nem elhanyagolható, 31 kg, de mivel ennek is kivehető az aksija, nem kell a lakásba felvinni, ha tölteni szeretnétek. A kis mérete ellenére elöl és hátul is kapott lengéscsillapítót, sőt még egy hátsó ülést is rászereltek, miközben a maximális terhelhetősége 100 kg. A megállásról dupla tárcsafék gondoskodik, és a márkához hűen a váz összecsukható.

Az ára az 5LN4ZX3X  kuponnal a mostani akcióban 205 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban már az áfa is benne van, ráadásul EU raktárból villámgyorsan meg is érkezik.

Engwe C20 Pro

Elérkeztünk az utolsó engedményes összecsukható kerékpárhoz is. Az Engwe C20 Pro egy igazi városi cirkáló, kivehető akkuval és 20 colos kerekekkel szerelt bringa. 250 W-os motor mozgatja, belefér az elektromos kerékpárok hazai kritériumrendszerébe ebben a tekintetben. Az akkuja 15,6 Ah-s, tisztán elektromosan 60 kilométert, rásegítéssel pedig akár 150 kilométert is megtehettek a gyári adatok szerint. A megállásról elöl-hátul tárcsafék gondoskodik, és LCD kijelzőt is kapott. A kormány és az ülés magassága is állítható, így akár a család többi tagja is használhatja a 7 sebességes Shimano váltóval szerelt kétkerekűt.

Az 5LN4ZX3X  kupon segítségével most 373 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg Európából.

Joyor S5 elektromos roller

A Joyor S5 nagy, 10 colos csúszásgátló futófelülettel ellátott első és hátsó abroncsokkal érkezik. A 600 W-os kefe nélküli motorral 50 km/h sebességre gyorsulhattok, az akkumulátor 48 voltos és 13 Ah kapacitású, 6-8 óra alatt tölthetitek tele és 55 km megtételére alkalmas. A robusztus, korrózióálló váz alumíniumból készül, ami összesen 22,1 kg-ot nyom. Az LCD kijelzőn nyomon követhetitek az akkumulátor állapotát és más menetadatokat is. 1,1 W-os fényszórókkal szerelték fel, amelyek 6 méterre is simán elvilágítanak. A roller tempomatot is kapott, ezzel azonban óvatosan érdemes bánni, ha rosszabbak az időjárási körülmények vagy gyorsan hajtotok.

A PFxZWJXk  kuponnal most csak 235 500FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a Geekmaxin, ami tartalmazza már az ÁFA összegét, más költségetek így már nem lesz.

Joyor S10-S kétmotoros roller

S10-S nevének végén szereplő S mutatja, hogy ez egy durvább, kétmotoros verzió, ráadásul 1000 wattos erőforrásokat kapott. Ez azért szerencsés, mert ha nem kell ekkora teljesítmény, az egyiket kikapcsoljátok. Ezzel az erős kétkerekűvel 65 km/h-ra gyorsulhattok fel, és a 60 voltos, 18 Ah-s akkuval akár 85 km is megtehető. Az első-hátsó lengéscsillapítás duplarugós megoldású, a megállásról hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak, míg az adatokat a kormányra szerelt LED kijelző mutatja. 10 colos utcai gumikkal suhanhattok. A roller tömege 27 kg, ami egy ekkora teljesítményű járműnél nem is vészes.

Most biztos nemcsak a roller ereje, hanem az ára is tetszeni fog nektek, hiszen a PFUksCIk  kuponnal 343 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá európai raktárról.

hirdetés