hirdetés

Az Eleglide M1 Plus ajándék tablettel vásárolható

Az applikációval beállítható elektromos bringa N-one NPad Air táblagéppel érkezik

hír
Az Eleglide M1 Plus ajándék tablettel vásárolható 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-13

Az Eleglide M1 Plus elektromos bringa egy nagyon igényes, könnyen összeszerelhető, tökéletes ár-érték arányú kétkerekű. Ezt a modellt nemcsak az LCD kijelzőn keresztül, hanem applikációval is irányíthatjátok. Újra kupont kaptunk rá a Geekbuyingtól, ráadásul a Super Sale keretében ajándékba kaptok mellé egy N-one NPad Air tabletet is. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik. Könnyű és hatékony kialakításának köszönhetően a 27,5 colos kerekek megfelelőek a városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, jó a fénye is, illetve egy többfunkciós kijelzőt is szereltek a kormányra.

Az M1 Plus LCD kijelzője minden fontos menetadatról tájékoztat titeket, például a valós idejű sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Közvetlenül a kijelzőről válthattok a rásegítési módok közül, aktiválhatjátok a séta módot és sok mást. Ezenkívül az Eleglide alkalmazáson keresztül telefonról is vezérelhetitek a bicajt. Az alkalmazás több funkció aktiválását teszi lehetővé, például a kerékpár lezárását és a jelszó beállítását.

A Geekbuying NNNELEM1PL  kuponjával 277 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni lengyel raktárból, és semmilyen egyéb költség nem terheli már a vételárat. Ne hagyjátok ki, mivel egy N-one NPad Air tabletet is kaptok ajándékba mellé! Ha az áron is akartok még csökkenteni, vegyétek igénybe a Super Sale PayPal kedvezményt is.

hirdetés