hirdetés

Az Eleglide C1 bicaj messzire elrepít

Melyik vázat választjátok?

hír
Az Eleglide C1 bicaj messzire elrepít 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-03-28

Az Eleglide C1 elektromos bicajok 27,5 hüvelykes kerekeken gurulnak, és elvisznek szinte bárhová, hatótávjuk 150 km. Az akkumulátor eltávolítható, így a töltés is kényelmesebb lesz. 250 wattos motorral szerelték fel, a maximális sebessége 25 km/h, de 70 Nm nyomatékot tud leadni. Eldönthetitek, melyik váz a szimpatikusabb számotokra, de az ST típust már 155 cm-es magasságtól használhatjátok, míg az alap modellnél ez 170 cm. A Geekbuying kuponjával német raktárból rendelhetitek meg.

A Geekbuyingon eléritek az Eleglide C1 ST modellt is, ami tudásban teljesen megegyezik, de a váza alkalmas alacsonyabbak számára is, hiszen már 155 cm-es magasságtól használható a kék bringa, míg a C1 csak 170 cm feletti magasság esetében ideális választás, és ezt feketében árulják.

A Geekbuyingtól kupon is érkezett, mindkét típus esetén használhatjátok az NNNELEGC1EB  kódot, így 476 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg őket. Német raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

hirdetés