hirdetés

Az egész nappalit megvilágíthatjuk az Aqara x Opple lámpákkal

Meghökkentő fényerő, kedvező ár

hír
Az egész nappalit megvilágíthatjuk az Aqara x Opple lámpákkal 1
írta: SonkaMod
2021-07-23

Az Aqara kezdetben még a Xiaomi alatt bontogatta a szárnyait, mára pedig már önálló cégként működik, a kötődésük mégis megmaradt, mert az okoseszközeik sokszor mennek Mi Home alatt. A fő profiljuk az okosotthon rendszerek, újabban pedig már a világításba is beleütötték az orrukat, és nagyon helyesen tették, mert olyan nagyszerű termékeket dobtak piacra, mint például az Opple-lal készített sorozat. Ezek nagyméretű és erős mennyezeti lámpák, amik nagyobb terek, akár amerikai konyhás nappalik megvilágítására is jók.

Aqara x Opple MX650

Ez a közepes mennyezeti lámpa, aminek 64,8 centiméter az átmérője és 8 centi vastag. A benne lévő 180 darab LED teljesítménye 65 watt, a fényerejük pedig maximum 6500 lumen. Ez elég nagy fényárt jelent, körülbelül 5 darab 100 wattos hagyományos égőnek felelnek meg. Természetesen ez egy okoslámpa, lehet állítani a fényerejét, a színhőmérsékletét 2700 kelvin és 5700 kelvin között, tudjuk időzíteni, és egyéb okosotthon eszközeinkkel összekapcsolni.

Ha rendelkezünk Aqara Gateway-jel, akkor tudjuk vezérelni Mi Home-mal, Apple HomeKittel, és Aqara Home-mal. Ha nem kell az okostelefonos vezérlés, akkor hagyományos módon is használható, mivel adnak hozzá egy hatgombos Aqara fali kapcsolót, ami vezeték nélkül működik, és tudjuk vele állítani a fényerőt és a színhőmérsékletet is.

Az MX650-es lámpának elég baráti az ára, a fényerejét és tudását tekintve legalábbis mindenképp. A Banggoodról rendelve, a BGe2cf1b kuponkóddal 36 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Lengyelországi raktárból szállítják ki, teljesen áfamentesen, tehát a fentebbi összegen felül nem kell semmit sem ráfizetni.

Aqara x Opple MX960

Ez a mennyezeti lámpa a legnagyobb a családban. A dizájnja is más, hiszen négyszögletes, de erősen lekerekített sarkokkal. 95×63,3×11,4 centiméter a mérete, és ennek megfelelően a fényereje is brutális. 8800 lumenre képes a benne elhelyezkedő 320 darab LED, a teljesítménye pedig 120 watt. Tudásában tökéletesen megegyezik a kisebb tesóval, ugyanúgy állítható a fényerő és a színhőmérséklet, és ehhez is jár a hatgombos Aqara kapcsoló. Amennyiben okostelefonról akarjuk vezérelni, kell hozzá az Aqara Gateway, de utána elérhető Mi Home appal, Apple HomeKittel és Aqara Home-mal.

Ez a nagy mennyezeti lámpa már nem nevezhető olcsónak, viszont sok konkurense nincsen, és azokért sem kérnek kevesebbet. A Banggoodon a BG31c8f4 kuponkóddal 61 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, viszont ezt is EU raktárból küldik, teljesen áfamentesen.

hirdetés