hirdetés

Az Aufero Laser 2 lézergravírozó jó áron a Sinismallnál

A bitangerős fej már vágásra is alkalmas

hír
Az Aufero Laser 2 lézergravírozó jó áron a Sinismallnál 1

Forrás: Sinismall.com

Norbi
írta: Norbi
2022-06-17

A Sinismall webáruházában számos nagyszerű lézergravírozót és hozzá való kiegészítőket találtok. A cég az Apák napja alkalmából nagy leárazásokba kezdett, több termék árát is lejjebb vitték, és az alábbi kuponokkal még egy kicsivel ennél is többet tudtok faragni az árból. Ráadásképpen a nagyobb értékű vásárlásokhoz ajándékot is kaptok. Az N10  kód használatával minden 300 dollár feletti vásárlás esetében 10, míg az N15  beírása esetén minden 400 dolcsi feletti vásárlásból 15 dollár lejön a végösszegből. Ha pedig az N5  kódot használjátok, akkor bármelyik termék árából 5% kedvezményre vagytok jogosultak.

A gravírozónak a mintákat a Windowsra és Linuxra elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy NC. A készülék több védelemmel is el van látva:

  • Active Position Protection: a gép érzékeli az elmozdulásokat a G-shock szenzor segítségével és leállítja a lézert a balesetek megelőzése érdekében
  • Active Connection Control: leállítja a munkát, ha megszakad az összeköttetés a számítógép és a készülék között
  • Exposure Limitation: kikapcsolja a gravírozót, ha egy bizonyos ideig nem mozdul a fej
  • Power Safety Control System: áramingadozás esetén automatikusan kikapcsol az eszköz
  • Fuse Overcurrent Protection: túláram esetén a biztosíték kikapcsolja az eszközt

Az Aufero Laser 2 10 watt teljesítményű lézergravírozó 177 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhető meg a Sinismall webáruházából. Ez az összeg már tartalmazza az áfát, és egy év garanciát vállal a termékekre a gyártó, amit nem mellesleg pedig európai raktárból küldenek.

hirdetés