hirdetés

Az Aufero Laser 2 lézergravírozó család szuper áron

Már bárki számára elérhető egy lézergravírozó

hír
Az Aufero Laser 2 lézergravírozó család szuper áron 1

Forrás: Ortur.com

írta: Norbi
2022-04-20

Mára egyre elterjedtebbek az otthoni lézergravírozók, köszönhetően annak, hogy az áruk sokat esett, már simán megfizethető egy egyszerű felhasználó számára is, aki csak hobbi szinten szeretne gravírozni. Az Orturon futó húsvéti akcióban még olcsóbban tudjátok beszerezni az Aufero Laser 2 bármelyik változatát. Fontos, hogy az alacsony ár a nagyobb modellekre csak április 25 és 30 között él, valamint napi 10 vásárló egy 50 dollár értékű magasságállító eszközt is kap ajándékba.

A gravírozónak a mintákat a Windowsra és Linuxra elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy NC. A készülék több védelemmel is el van látva:

  • Active Position Protection: a gép érzékeli az elmozdulásokat a G-shock szenzor segítségével és leállítja a lézert a balesetek megelőzése érdekében
  • Active Connection Control: leállítja a munkát, ha megszakad az összeköttetés a számítógép és a készülék között
  • Exposure Limitation: kikapcsolja a gravírozót, ha sok ideig nem mozdul a fej
  • Power Safety Control System: áramingadozás esetén automatikusan kikapcsol az eszköz
  • Fuse Overcurrent Protection: túláram esetén a biztosíték kikapcsolja az eszközt

A Laser 2 több kiadásban rendelhető meg. Az alapverzió az LU2-2 92 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a gravírozásra optimalizált kiadás LU2-4 SF 110 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a vágásra optimalizált LU2-4 LF változat szintén 110 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhető meg az Ortur webáruházból. Ezek az összegek már tartalmazzák az adókat, és egy év garanciát vállal a termékekre a gyártó, nem mellesleg pedig európai raktárból küldik a terméket. Ne feledjétek, hogy az alacsony ár a nagyobb modellekre csak április 25 és 30 között él, valamint napi 10 vásárló egy 50 dollár értékű magasságállító eszközt is kap ajándékba.

hirdetés