hirdetés

Az Astrolux BL03 kerékpárlámpa szett is kuponozható

Sokoldalú fény az éjszakában

hír
Az Astrolux BL03 kerékpárlámpa szett is kuponozható 1

Forrás: Banggood.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-08

Az Astrolux remek lámpákat gyárt, a BL03 egy 1200 lumenes, bringákra való fényforrás, amit egy külön kapcsolóról is vezérelhettek, de még más trükköket is tud a lámpa. Több opcióban is kapható, van első-hátsó lámpa kombóban, kapcsoló nélkül, illetve természetesen ez utóbbi külön is megvásárolható hozzá. Sőt, még a raktárak közül is válogathattok, én a kínait javaslom, mert előrendelés keretein belül onnan a legolcsóbb, de aki gyorsabban szeretne hozzájutni, az némi felárért cseh raktárból is megrendelheti.

Mint látható, jó sok leosztásból lehet választani, a kínai raktárban viszont gyakorlatilag ingyenes a szállítás, míg az Európán belüli mozgatásért további 1300 Ft-ot kell fizetni. Szóval leginkább a 3. variáns éri meg 9000 Ft-ért és mondom is, hogy miért.

Először is a lámpa Type-C portról tölthető, nem kell csere-berélni az akkukat és az elemeket. Másodszor 1200 lumen a fényereje, vagyis elvilágít 300 méterre. Valljuk be, ez igazából egy bringára felesleges, viszont a 2 darab XTE és az 1 darab XPG LED akkor is tudja ezt a fényerőt, és ha visszavesztek a teljesítményből, akkor szépen nő az üzemidő, akár 12 óráig. Összesen 5 lépcsőben állítható az ereje, van villogó és SOS mód is, ezeket egy LED-es indikátoron követhetitek nyomon. A LED-ek ráadásul más szögben is világítanak, így a közvetlen előttetek lévő területet és a távolabbi útszakaszt is meg tudjátok világítani, az autótokon is használt tompított/reflektor analógia szerint. A lámpa power bankként is használható – van rajta USB-A kimenet –, a kapacitása 6600 mAh, szóval egy telót tele tud nyomni, ha egy vészáramforrásra van szükségetek.

Mivel ez egy bringalámpa, értelemszerűen teljesít víz- és porállósági szabványt is, jelen esetben az IP65-öt, illetve 1,5 méter magasról le is ejthetitek, azt is bírja. A tartója sínes megoldású, a vakupapucshoz hasonlatos, és egy tekerővel lehet meghúzni, nem a gagyi szilikonos vagy a „gyorsszorítós” műanyag rendszerű. Van rajta gyorsoldó gomb is, így lekaphatjátok, ha féltek attól, hogy mások is szemet vetnek rá. Ahogyan már említettem, kiegészíthető egy nyomógombbal is, amit a Type-C portba kell dugni.

 

Astrolux SM10 hátsó lámpa – Észreveszik, ha fékeztek

Ami a hátsó lámpát illeti, ez is elég jó fajta, a tartója csavaros gyorsszorítós, a nyeregkápára kell rászorítani, de van szilikonos szorítópánt is, ha a csőre tennétek. Ez is Type-C portról tölthető, 4 fokozatban állítható, képes villogni, lélegezve világítani és statikusan égni is. IPX6 szabvány szerint vízálló, sőt intelligensen érzékeli, ha fékeztek, gondolom valami gyorsulásmérős megoldással dolgoznak, ilyenkor 3 másodpercig villog az SM10.

Persze nemcsak erre képes, hanem este automatikusan be is kapcsol, hiszen észreveszi a mozgást és a rezgéseket is. Sőt, fényérzékelő szenzor is van benne, nappal a feleslegesen világító LED lámpa önmagát képes kikapcsolni. Személy szerint az alap Astrolux szettet vinném a BGbcfa2a  kuponkóddal 9000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínai raktárból, vagy a fullos csomagot 15 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szintén kínai raktárból, de a kapkodósabbak választhatják némi felérért a cseh raktárat is.

hirdetés