hirdetés

Az alig féléves Redmi Pad SE rommá veri a konkurenciát

Igazi Xiaomi minőség

hír
Az alig féléves Redmi Pad SE rommá veri a konkurenciát 1

Forrás: Mi.com

írta: Atika
2024-03-25

Habár a Xiaomi égisze alatt megjelent tabletek nagyrészt kiválóak, az áruk azért elég borsos tud lenni. Éppen ezért örülünk, amikor megjelenik a „budget” kategóriát erősítő Redmi egy-egy új modellje, mint amilyen a Redmi Pad SE is. Még tavaly szeptemberben jelent meg az új táblagép, ami eddig elkerülte a figyelmünket, azonban már azzal megvett minket kilóra, hogy Snapdragon SoC-vel szerelték. A Gshopperről rendelhető meg nagyon jó áron az újdonság, a RENDELJKINAIT08 kuponnal 57 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól vihetők a különböző felszereltségű modellek.

A tablet energiaellátásáról a 8000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit maximum 10 wattal, Type-C porton keresztül lehet tölteni. Nagyjából 43 nap készenléti időt biztosít, de 14 óra videólejátszásra is elegendő. Utóbbi egy ekkora kijelzőn és a 4 darab, sztereóban megszólaló hangszóróval kimondottan jó élmény is lesz, hiszen még Dolby Atmos támogatással is felvértezték a Redmi Pad SE-t.

Egy 8 MP-es hátsó és egy 5 MP-es első kamera is a repertoár része, amikkel maximum 1080p 30 FPS-es videót is fel lehet venni, de sokat azért nem érdemes várni ezektől sem.

Az idősödő Snapdragon chip hátránya, hogy WiFi-ből csak ac szabványt, tehát az 5-ös verziót kapjátok, hiába tartunk már a WiFi 7-nél, és Bluetooth-ból is „csak” 5.0 jutott a gépbe. Nincs NFC, GPS, sem 4G vagy 5G támogatás, ezeket nélkülöznötök kell ebben a modellben. Van viszont MIUI Pad 14 alapon Android 13 rendszer, ami jó eséllyel frissítést is fog kapni 1-2 évig.

Viszont, ami még fontosabb, hogy nagyon jó áron meg lehet venni a Redmi Pad SE tabletet a Tablet Vásárunk alkalmából. A RENDELJKINAIT08 kóddal 57 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 4/128 GB-os, 60 600 Ft a 6/256 GB-os és 68 000 Ft a 8/256 GB-os modell. Habár kínai raktárból érkezik a tablet, extra költségekkel nem kell számolnotok, az árban ugyanis már benne van az ÁFA is.

hirdetés