hirdetés

Az aktatáskának kinéző power station ára esett egy szépet

15 00 Ft-ot dobott le az árból a Thunora terméke

hír
Az aktatáskának kinéző power station ára esett egy szépet 1

Forrás: Hekka

írta: Don Kartács
2023-03-08

Még tavaly írtunk a Thunora power stationjéről, ami külsőre egy aktatáska alakját kölcsönözte. Persze ettől még ez power station maradt, vagyis eszközöknek szolgáltat energiát a különböző kimenetein. Annyival több, mint egy power bank, hogy van rajta normális, 230 V-os kimenet és sokkal nagyobb teljesítménnyel terhelhető, mint a hagyományos telepek. De persze a lényeg nem ez, hanem hogy az EUPOWER  kuponnal csak 55 000 Ft FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis 15 000 Ft-ot dobott le a korábbi árából.

Thunora power station – Jó, ha van egy ilyen a háznál

A Thunora multifunkciós power stationöket gyárt, a mostani modelljük a kisebbek közül való. Ez elsősorban a méretében nyilvánul meg, 20,9×17,5×8,9 centiméteres és 2,8 kg, ami a hordozhatóság szempontjából még rendben van. A kapacitása 96 000 mAh – 240 Wh -, maximális terhelhetősége 200 W, míg a fogyasztók összteljesítménye 400 W lehet, ebből azért látszik, hogy nem túl bika a telep. Szerencsére számtalan porton keresztül tudja leadni a teljesítményét, a lista az alábbi:

  • 1 darab 230-as kimenet, 110 V/60 Hz vagy 220 V/50 Hz 400 W (Max)
  • 2 darab USB-A kimenet: QC3.0/18 W
  • 1 darab Type-C kimenet: PD 25 W
  • 1 darab Type-C (ki- és bemenet is egyben): PD 60 W
  • 1 darab szivargyújtó kimenet: 12 V/10 A
  • 2 darab DC kimenet (tápegységeknek): 12 V/10 A

Feltölteni sem különösebben bonyolult, hiszen itt is több lehetőség áll rendelkezésetekre:

  • 230 V-os fali töltő (3,5 óra)
  • 12 V-os szivargyújtós adapter (5 óra)
  • napelem (5,5 óra)

Hogy a fenti lehetőségeket ki tudjátok aknázni, a csomagban van egy 230-as tápkábel, egy napelemes adapter és egy autós töltőkábel is, értelemszerűen a napelemeket külön kell megvásárolnotok. A történésekről egy beépített LCD panel tájékoztat, ami mutatja a töltöttséget, a terheltséget és az aktív portok számát is.

Legutóbb még több, mint 70 000 forintot kértek érte, most viszont az EUPOWER  kuponnal csak 55 000 Ft FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami sokkal barátibb, mint a 70 rugó, így a termék is jóval kívánatosabb.

hirdetés