hirdetés

Awei fülhallgató kis és nagyobb igényre szabva

Két modell, két kihagyhatatlan ajánlat

hír
Awei fülhallgató kis és nagyobb igényre szabva 1

Forrás: Aliexpress, Awei Official Store

írta: SonkaMod
2024-01-24

Még szinte ott volt a fenekemen a tojáshéj, amikor elkezdtem szemezni a kínai márkákkal, amik már egy jó 10-15 évvel ezelőtt is jónak számítottak. Ezek között az Awei is ott volt, ráadásul annyira, hogy sokszor még itthon is lehetett kapni egyes termékeit. A mai napig így van ez, bár nem léptek hatalmas szintet, megmaradtak viszonylag kis cégnek, akik leginkább az audió vonalon mozognak. A kínálatukból ajánlok most két modellt is, az egyiket kifejezetten az olcsóságra szabva, a másik viszont egy jóval szofisztikáltabb darab, de még így is bőven 10 000 Ft alatt rendelhető kedvezményesen.

Awei fülhallgató kis és nagyobb igényre szabva 2

Forrás: Aliexpress, Awei Official Store

Awei T66

Egyszerű, de modern vezeték nélküli fülhallgató az Awei T66, amiről leginkább az ára miatt szerettem volna írni. Ez egy half-in-ear kialakítású fülhallgató, Bluetooth 5.3 adatkapcsolattal és ENC zajszűréssel, ami a telefonálás közbeni zajokat tudja eliminálni, tehát a másik fél tisztábban hallja a hangot tőle. 13 milliméteres meghajtók vannak benne, de többet nem tudunk meg róluk. Egy töltés másfél órába kerül, de utána 25 órányi zenehallgatásra elég energia kerül a kütyübe, amiből egyhuzamban 6 órát le is lehet hallgatni, utána kell csak a töltőbölcsőbe visszatenni.

Azoknak ajánlanám, akik nagyon olcsón akarnak használható fülhallgatót. Valószínűleg a zenei élmény nem egy ilyen filléres eszközzel lesz a lehető legjobb, de nem is az audiofil társadalom a célcsoport. Aliexpressen most a  8TS7EA8V46QV  kuponkóddal és 24%-os coinos kedvezménnyel már 3500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni. Aki kisebb kedvezményt lát, az próbálja meg inkognitó ablakban megnyitni a terméklapot.

Awei fülhallgató kis és nagyobb igényre szabva 3

Forrás: Aliexpress, Awei Official Store

Awei TA10

Izgalmasabb, okosabb, jobb eszköz a TA10, de az árát tekintve ez sem elrugaszkodott a földtől. Ez már egy gumiharangos, in-ear fülhallgató, Bluetooth 5.3 kapcsolattal, de ami igazán jó benne, hogy rendelkezik aktív zajszűréssel. Az oldalain érintésérzékeny gombokat kapott, ahol többek között az ANC kapcsolható és transparency mód is van, tehát a külvilág zajait tudja erősíteni.

A nagyobb tudás ellenére ez így is egy budget termék, ami az üzemidőn valamelyest látszik, ez a modell is csak 6 órát megy egy töltéssel, a töltőbölcsővel együtt pedig 30 órát, ez utóbbi érték azért már elég jó.

ANC-vel ellátott vezeték nélküli füles elég ritka ennyiért, így mindenképp ajánlott választás. Az Aliexpressen mindenféle kedvezménnyel rendelhető, fel lehet használni a P6O03UUAN88F  kuponkódot, illetve coinokkal 23% kedvezmény is jár, a végösszeg így 9100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz ingyenes szállítással. Ha kisebb kedvezményt láttok az oldalon, akkor nyissátok meg inkognitó ablakban, úgy valószínűleg menni fog.

hirdetés