hirdetés

Autós mindenes a Foursun bikázós kompresszora

hír
Autós mindenes a Foursun bikázós kompresszora 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-09-28

Nem is összehasonlítható a Foursun eszköze az egyszerű aksis kompresszorokkal vagy a bikázós power bankekkel. Ez egy kifejezetten erős cucc, nagy kapacitással és sokrétű tudással. Aki nem akarja a véletlenre bízni az autózást, annak hűséges társa lesz, bár ez már nem filléres kategória.

Egy nagyméretű 5 wattos, COB LED is került az oldalára, amivel már tényleg lehet érdemben világítani. A szett része maga a berendezés, a krokodilcsipeszek, egy Type-C kábel, a pumpafejek, pumpacső és a szivargyújtós átalakító. Mindezt pedig egy keménytokban lehet tárolni, amit szintén adnak hozzá.

Nagyon erős eszköz, aki biztosra akar menni az autózás terén, hogy mindig tudjon bikázni és kereket fújni, azoknak aranyat ér, és ez a kütyü már nem is a párezer forintos tétel, de még így sem vészes az ára. Banggoodról a BGa2d49d  kuponkóddal lehet rendelni 32 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással, EU raktárból.

hirdetés