hirdetés

Autós kiegészítők a Banggoodról

Siessetek, limitált az akció!

hír
Autós kiegészítők a Banggoodról 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-03-22

Tetőfokára ért a Banggood Spring Sale akciósorozata, ha siettek, még rengeteg leértékelt kütyüt kifoghattok. Most autós kiegészítőkre kaptunk kuponokat, de a kedvezményes árak csak limitált készletre érvényesek. Választhattok multifunkciós eszközt, ami power bank, porszívó, autómosó és kompresszor egyben, de napfényvédőt és állófűtést is jóárasítottak.

Az autómosó is egy akkus, kompakt eszköz, 200-240 liter víz átmozgatását ígéri egy óra alatt 200 Psi nyomással. A hozzá tartozó speciális vízcsövet egy vödörbe kell lógatnotok, és már moshatjátok is a kocsit, a 3 deciliteres, kis műanyag flakonból autósampont tudtok mellé adagolni. Tartozik még a pisztolyhoz egy plusz kis fej, amin hatféle módban állítható a vízsugár: 0°, 15°, 25°, 40°, egyenes és szétágazó.

A Popdeer multifunkciós autós eszközét a BG9fa254  kuponnal 50 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Banggoodról. Cseh raktárból, ingyen szállítják.

Autó szélvédő takaró

Ha reggel vakartátok már a lefagyott szélvédőt 5-10 percig, akkor már tudjátok, mennyi fáradságot és lefagyott ujjpercet jelent az elégtelen felkészülés. A probléma megoldása egyszerű, egy leselejtezett takaró kiküszöbölné a hólepte szélvédő problémáját, de a lefagyás ellen viszont nem igazán véd, mert átázik, és ráfagy az ablakra. Bár már nem nagyon vannak fagyok, de az erős napsütés is sok kényelmetlenséget okoz, hiszen túlmelegszik az utastér és a kormány, de poros környezetben is jól jön a védelem. A Banggoodról rendelhető „Universal Winter Car Snow Shield Windscreen Half Cover Sun Protection Cover Snowproof Frostproof And Dustproof”, azaz egy fagy-, hó- és porálló szélvédő takaró és napfényvédő mindezt megoldja.

Vízálló anyagból készült, úgy tervezték, hogy szinte az összes autó szélvédőjéhez illeszkedjen, ezért teljes takarást biztosít. Magas minőségű szövetből készült, 253×117 cm méretű. A telepítése egyszerű, csak helyezzétek fel a szélvédőre, az elasztikus pántok és a horgok biztosítják a rögzítést, így nem tudja a szél levinni. Kaptok mellé egy tokot is, amibe könnyen betehetitek az összehajtogatott takarót a használat után.

A Banggood Spring Sale-en 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, ha használjátok a BGspringG071 kuponkódot. Költségmentes szállítással érkezik.

Autós kiegészítők a Banggoodról 14

Forrás: Banggood

Hcalory HC-A01 dízel parkolófűtés

Különféle járművek, például teherautók, jachtok, személyautók utasterének fűtésére használhatjátok, 5 kW teljesítményű, Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a telefonotokhoz, amivel egyszerűen szabályozhatjátok, a kívánt hőmérsékletet beállíthatjátok, de egy távirányító is jár mellé. Üzemanyagtartálya 5 literes, és nagyon gyorsan, mindössze 2 perc alatt felmelegszik. Az üzemanyagot felmelegíti, majd kerámia gyújtógyertya segítségével gázzá párologtatja, alacsony károsanyag kibocsátású, és a fogyasztása is rendben van.

A Banggood lengyel raktárából a BGspringG331  kuponnal 25 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg.

hirdetés