hirdetés

Astrolux biciklis lámpából nagy a választék

Kuponos ajánlatban többféle lámpa

hír
Astrolux biciklis lámpából nagy a választék 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-01-16

A biciklis lámpa vételt mindenképp érdemes Kínából intézni, hacsaknem a legfelső kategóriát célozzuk. A középkategóriában viszont nagyon jó ajánlatok vannak, sokkal kedvezőbb áron, mint itthon. Az Astroluxnak vannak például nagyon jó termékei, amik ár/érték arányt tekintve nagyon jól teljesítenek. A 10 dolcsis cucctól kezdve az erős, reflektoros lámpáig van többféle választási lehetőség és még hátsó lámpát is gyártanak. Most a paletta nagy részére kaptunk kedvezményeket, így érdemes most rendelni belőlük.

A profibb darabok

Még mindig nagyon olcsónak számít az Astrolux BC06, amiben 6 darab LED van benne és a kumulált fényereje 2000 lumen. Ötféle móddal rendelkezik: kicsi, közepes és nagy fényerő, valamint villogás és SOS villogás. Természetesen teljesen vízálló, IPX6-os, így a zuhogó esőben sem lesz semmi baja. A hátoldalán ezért masszív gumiajtó védi a csatlakozóját, ami egy Type-C, legalábbis ami a bemenetet illeti. Merthogy rákerült egy plusz USB port is, amire rá lehet tenni például a telefonunkat tölteni. A haladó felhasználóknak remek választás lehet, a BGTYBC6  kuponkóddal 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

Az Astrolux BL03 egy kicsit gyengébb fényerejű lámpa, de másban pedig jobb. Egy Type-C portról tölthető modell, nem kell cserélni benne az elemeket. 1200 lumen a fényereje, 2 darab XTE és 1 darab XPG LED került bele, ha visszaveszünk a teljesítményükből, akkor szépen nő az üzemidő, akár 12 óráig is. Összesen 5 lépcsőben állítható az ereje, van villogó és SOS mód is, ezeket egy LED-es indikátoron követhetjük nyomon. A LED-ek ráadásul kétféle szögben is képesek világítani, így a közvetlen előtte lévő területet és a távolabbi útszakaszt is bevilágíthatjuk, hasonlóképp, mint az autók esetében is használt tompított/reflektor analógia esetében. A lámpa power bankként is használható, a kapacitása pedig 6600 mAh, szóval egy telefont tele tud nyomni. Teljesen víz- és porálló az IP65 szabvány szerint, illetve 1,5 méter magasról le is ejthetjük, azt is bírja. A tartója sínes megoldású, és egy szerszám nélkül lehet meghúzni. Igen komoly modell, az ára sem annyira alacsony, de a BGTYBL03  kuponkóddal 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni.

Forrás: Banggood

A legerősebb modell a BS06, aminek teljesen alumínium a háza, elég nagy és 6 LED látható rajta. A maximális fényereje 2000 lumen, de többféle módban is képes világítani. Van magas, közepes és alacsony fényerejű módja, illetve képes villogni és SOS jelzést adni. Azt is állítani lehet, hogy csak a közvetlen közelre világítson, mint egy tompított fényszóró, vagy minél messzebbre, mint egy reflektor. Hatalmas, 10 000 mAh kapacitású akkupakk van benne, amivel az üzemideje akár 30 óra is lehet. Type-C porton keresztül lehet tölteni, de ez a port kétirányú, tehát a lámpa power bankként is működik, 2 amperrel tud más eszközöket tölteni. A visszajelző LED pedig mutatja, hogy hogy áll energiával a kütyü. Akinek fontos a nagy üzemidő, annak ajánlott ez a modell, a BGTYBS06A  kuponkóddal 11 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet rá beruházni.

hirdetés