hirdetés

Asometech töltő és USB-vel szerelt elosztó Aliexpressen

hír
Asometech töltő és USB-vel szerelt elosztó Aliexpressen 1

Forrás: Aliexpress

írta: Atika
2023-11-13

Két Asometech terméket is olcsón lehet kapni most Aliexpressen, az egyik egy 65 wattos, GaN technológiás töltő, amivel már találkozhattatok itt az oldalon, a másik pedig egy három dugaljas elosztó, ami időzíthető és 5 darab USB port is van rajta, amelyekből az egyik még QC-s is. Mindkét termék kijön párezer forintból, csak coinokat kell felhasználnotok a vásárlás során.

Asometech töltő és USB-vel szerelt elosztó Aliexpressen 2

Forrás: Aliexpress

Asometech 65 wattos GaN töltő

Az Asometech 65 wattos töltőjének a teljesítménye elég a legtöbb notebookhoz és telefonhoz, ráadásul igen gyorsnak számító töltési sebességet eredményez. A három port a legtöbb esetben elég, amiből az egyik hagyományos USB és mellette két Type-C portja is van. Az előbbinek a maximális teljesítménye 27 watt, a Type-C portokon pedig 65 watt tud átmenni. Támogatja a PD töltést, de megy neki más gyorstöltési protokoll is. A 65 watt teljesítményt meg tudja osztani egyidejűleg mind a három csatlakozón, csak akkor értelemszerűen lassabb lesz a töltés. Nemcsak telefonok és egyéb aksis kütyük tölthetők vele, hanem akár notebookok is.

65 wattal már sok eszköz megelégszik, de ha a szimultán töltés miatt kevesebbet kapnának, akkor is csak a töltési idő növekszik. Most Aliexpressen, a lenti linkre kattintva tudjátok megvásárolni nagyon jó áron. Ha elegendő coinnal rendelkeztek, akkor már 3000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet ez a 3 portos töltő. Arra figyeljetek, hogy a „Buy now” gomra kattintva rendeljetek, másképp nem lehet elég coint felhasználni, hogy elérjétek az említett árat.

Asometech töltő és USB-vel szerelt elosztó Aliexpressen 3

Forrás: Aliexpress

Asometech USB-s hálózati elosztó

Az Asometech 230-as elosztója összesen 5 USB portot is kapott. A 2500 wattal terhelhető eszköz 3 darab 230-as dugaljjal rendelkezik, az USB-k közül pedig egy QC3.0-s gyorstöltési szabvánnyal lett megáldva, így maximum 18 watt leadására képes. A maradék 4 darab USB port darabja 10 wattal tudja tölteni a készülékeiteket.

Extraként fellelhető az elosztón egy kijelző két gomb is, utóbbiak közül az egyik természetesen egy ki- és bekapcsoló gomb, amivel áramtalaníthatjátok az összes dugaljat, a másikkal viszont az időzítőt lehet állítani. A kijelzőn látható, hogy hány óra múlva kapcsol ki az elosztó, amit az említett gombbal 1-24 óra között tudtok állítani. Szerencsére mindezek mellett a kábel hosszán sem spóroltak, összesen 2 méter áll rendelkezésre, így egész messzire elérhettek a legközelebbi konnektortól.

Az alábbi linken, Aliexpress coinok felhasználásával csak 4300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az Asometech elosztója, amit a fenti töltőnél ismeretett módszerrel tudtok erre az árra faragni, ha elegendő coinnal rendelkeztek.

hirdetés