hirdetés

Artillery Hornet 3D-t nyerhettek a Geekbuyingon

Ne maradjatok ki!

hír
Artillery Hornet 3D-t nyerhettek a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2022-01-26

Ha már régóta fáj a fogatok egy 3D nyomtatóra, akkor érdemes ellátogatnotok a Geekbuying weboldalára, ugyanis akciós az Artillery Hornet, de ha szerencsések vagytok, akkor a Lucky Draw játék keretein belül akár meg is nyerhetitek a készüléket.

Artillery Hornet 3D

A nyereményjáték fődíja az Artillery egyik legújabb 3D nyomtatója, a Hornet. A készülék kezdőknek és profiknak is egyalánt jó választás lehet, ráadásul a fekete-sárga külső még jól is mutat a lakásban, és nem is foglal sok helyet, hiszen csupán 78x54x25 centiméter. Masszív, alumíniumvázat kapott, összeszerelni pedig gyerekjáték, a gyártó szerint mindössze 3 perc alatt megvan. A nyomtató akár 220x220x250 milliméteres alkotást is el tud készíteni, ráadásul gyorsan, csendesen és precízen dolgozik, melyet többek közt a gyártó saját fejlesztésű, 32 bites alaplapjának köszönhet. A működéshez szükséges kábelek és a filament egy csőben haladnak, ami így biztonságosabb működést és jobb megjelenést biztosít az eszköznek.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a 6FWNJ4NV kuponkódot, akkor 54 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Geekbuying EU raktárából, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés