hirdetés

Artillery 3D nyomtatók a Hekka.com kínálatában

Kezdőknek és haladóknak

hír
Artillery 3D nyomtatók a Hekka.com kínálatában 1
írta: Atika
2022-02-18

Az Artillery 3D nyomtatók egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a piacból, a gyártó ugyanis egyáltalán nem tétlenkedik és folyamatosan fejleszti az új modelljeit. Már mi is többször bemutattuk néhány modelljüket, most viszont a Hekka webshop kért meg minket, hogy szedjük össze a legnépszerűbb Artillery nyomtatókat egy cikkbe. Három nyomtatóról lesz most szó, amelyek mindegyike kiváló választás kezdőknek és haladóknak is.

Artillery Sidewinder X2

Az Artillery Sidewinder X2 a gyártó jelenlegi egyik legdrágább modellje, ami az X1 nevű előző generációs gépet váltotta fel. Ez már egy árban és minőségben is magasabb kategóriát képviselő 3D nyomtató. A Sidewinder X2 saját fejlesztésű 32 bites alaplapot kapott, hogy kiszolgálja mindenki igényeit. A két perc alatt 110 fokra hevíthető, automata szintezésű, edzett üveg asztal 300×300 mm-es, miközben akár 400 mm magas munkadarab is nyomtatható rajta. Az ultracsendes léptetőmotor vezérlőnek hála rendkívül halkan dolgozik, ráadásul az előzőekhez hasonlóan képes folytatni a nyomtatást áramkimaradás vagy a filament elfogyása után ott, ahol abbahagyta.

A tökéletes nyomtatási élmény és minőség érdekében felszerelték az X2-t filament kifutás érzékelővel, és szabadalmaztatott mozgató mechanikát kapott, ami stabilan tartja a nyomtatófejet. A gép összeszereléséhez minden szerszámot és kiegészítőt mellékelnek, de sokat nem kell majd bütykölni, ugyanis a gép 95%-ban összeszerelve érkezik.

A Sidewinder X2, a többi termékhez hasonlóan szintén EU raktárból rendelhető 142 200 forintért, ingyenes szállítással, további költségek nélkül.

Artillery Genius Pro

Az Artillery Genius Pro 220x220x250 mm-es méretben képes nyomtatni, ami miatt leginkább hobbi felhasználásra megfelelő. Két perc alatt 110 fokra hevíthető asztalt kapott, ami ráaádsul automata szintezésű is. Hasonlóan csendes léptetőmotorral szerelték fel, mint a többi Artillery nyomtatót, és ez is képes folytatni a nyomtatást áramkimaradás vagy a filament elfogyása után ott, ahol abbahagyta. A Sidewinder X2-höz hasonlóan a Genius Próra is került filament kifutás érzékelő, és a szabadalmaztatott mozgató mechanikát is megkapta.

A titán extrúder gyorsan és simán adagolja a filamentet a volcano fúvókának, így lehet szép a végeredmény. Memóriakártyáról és pendrive-ról is képes beolvasni az adatokat, és még egy érintőkijelzőt is kapott, amelyen beállíthatjuk az alapvető funkciókat. A gép összeszereléséhez minden szerszámot és kiegészítőt mellékelnek, sokat viszont ezzel sem kell foglalkozni, ugyanis a munka oroszlánrészét már a gyárban elvégezték.

A Genius Pro árban az előző két modell közé sorolható, EU raktárból 106 700 forintért vásárolhatjátok meg, további költségek miatt pedig nem kell aggódni.

hirdetés