hirdetés

Apple Pencil helyett megteszi egy Baseus is

Igazi alternatíva

hír
Apple Pencil helyett megteszi egy Baseus is 1

Forrás: AliExpress, BASEUS 3C Boutique Store

írta: SonkaMod
2023-05-18

Csak azért, mert valaki vesz egy iPadet, nem biztos, hogy ki akar csengetni még egy valag pénzt az érintőceruzára, az úgynevezett Apple Pencilre. Nem is csoda, hiszen nagyjából 60 000 forintos tétel, de szerencsére létezik jó kínai alternatíva rá, mégpedig a Baseus műhelyéből, ami tizedannyiba kerül nagyjából, de nagyon hasonló a működése.

Az eszköz tetején van egy érintésérzékeny gomb, amit pedig személyre tudunk szabni, hogy milyen parancs valósuljon meg érintésre, dupla érintésre és így tovább. A teljes életérzéshez pedig az is hozzátartozik, hogy a tablet is felismeri, és kiírja az akkumulátor töltöttségét, akárcsak egy eredeti Apple Pencil esetében.

Nem mondhatni, hogy nagyon nagy kompromisszumokkal járna egy Baseus tollat használni az Apple Pencil helyett, pedig sokkal olcsóbb. Mint említettem, az eredeti nagyjából 60 000 forint jelenleg, míg a Baseusból a dupla töltéssel ellátott, appos vezérlésű, dőlésszenzoros variáns is csak 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha Aliexpressen beütjük hozzá a SSBS17  kuponkódot.

hirdetés