hirdetés

Anker Space A40 LDAC képes fülhallgató olcsón

Mindent tud, amit eddig csak a nagyok tudtak

hír
Anker Space A40 LDAC képes fülhallgató olcsón 1

Forrás: Aliexpress

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-12

Az Anker Space A40 egy nagyon érdekes és nagy tudású füles, amihez egy hasonlót tudok a piacon, a 1MORE EVO-t – erről itt írtunk -, viszont annál az Anker terméke olcsóbb. Ez egy nagy adatátvitelű – LDAC képes – zajszűrős fülhallgató, aminek 50 óra az üzemideje, 10 a bonyóból, 40 a dokkolóból jön, illetve rendelkezik gyorstöltéssel is. A nagy tudáshoz képest meglehetősen nyomott áron érhető el a 11SALE8  + LVK53YU  kuponokkal, így kerül 18 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba. Ha valamiért nem menne az alis kupon, generáltunk nektek sajátot is: 11RENDKINAIT8 , ez szintén8 USD-t farag az árból.

Természetesen ez is vezérelhető appból,

mint a legtöbb Anker termék, átállíthatjátok a hangképet, a vezérlést, van egy csomó előredefiniált profil, szóval hasznosak a funkciók. A füles összesen 6 mikrofonnal dolgozik, amik szintén szűrnek a beszélgetés oldalán zajt, ráadásul AI támogatott a funkció.

A nagy tudáshoz képest meglehetősen nyomott áron érhető el a 11SALE8  + LVK53YU  kuponokkal, így kerül 18 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba. Ha valamiért nem menne az alis kupon, generáltunk nektek sajátot is: 11RENDKINAIT8 , ez szintén8 USD-t farag az árból.

hirdetés