hirdetés

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron

Prémium fülesek relatíve olcsón

hír
Anker fülhallgatók rekord alacsony áron 1
írta: SonkaMod
2021-11-16

Aki még nem vásárolt fej- vagy fülhallgatót karácsonyra, annak most itt egy igen jó lehetőség. A Banggoodon megtalálható Anker Soundcore  hangcuccokból párat nagyon jó áron vásárolhatunk meg kuponos akcióban. Elég csak megnézni, hogy Aliexpressen mennyibe kerülnek ezek a darabok, és jól látszik, hogy igazán jó vételt csinálhatunk velük. Az Anker minőségi fülhallgatói sosem voltak olcsók, de ár/érték arányban természetesen már más a helyzet. Ennyiért pedig már szinte kihagyhatatlannak mondhatók, ha adunk a minőségre.

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron 2

Anker Soundcore Liberty Air 2

In-ear kialakítású fülhallgató, amely jó akkumulátoridővel, remek dizájnnal és funkciókkal rendelkezik. Egy töltéssel 7 óra hosszat tudnak szólni a fülesek, és a töltőbölcsőben pedig további 28 óra zenehallgatásra elég energia tárolható. A töltése gyors, 10 perc alatt annyira tölt a füles, hogy lehessen még két óráig használni. Külön kiemelendő, hogy a töltődoboz pedig vezeték nélkül is tölthető. Négy mikrofonos zajszűréssel rendelkezik, ami a beszédhangunkat javítja fel, és a háttérzajokat tompítja, hogy jól halljon a beszélgetőpartnerünk. Mint a legtöbb Anker fülesnél, itt is használható a HearID, ami annyit tesz, hogy okostelefonról állíthatjuk a hangszíneket, hogy úgy szóljon, ahogy mi azt elvárjuk tőle.

Aliexpress-es átlagár: ~31 000 Ft
Kuponkód: BG39acc1
Banggood kuponos ár (szállítással együtt): 19 400 Ft

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron 3

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Az Anker stúdió minőséget  ígér a Liberty 2 Pro-val, ami azért lehet, hogy túlzás, de az tény, hogy nem véletlenül magas az alapára. Itthon is forgalmazzák, és nyilván itt sem két fillér. Akár 8 órát is elmegy egy töltéssel, és a bölcső további 32 órát tud beletölteni. A vezeték nélküli és a gyorstöltés itt is adott, 10 perc ennél is 2 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A Bluetooth 5.0-s átvitel mellett támogatja az SBC, AAC és az aptX kodekeket is. A saját fejlesztésű applikációval össze tudjuk kötni ezt a TWS fülest is, és személyre szabhatjuk a hangzást. Nagyon komplett pakk a Liberty 2 Pro, alapból adnak hozzá hét pár szilikon dugót, és háromféle szilikonkampót is.

Aliexpress-es átlagár: ~40 000 Ft
Kuponkód: BGd80715
Banggood kuponos ár (szállítással együtt): 23 900 Ft

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron 4

Anker Soundcore Life Q35

A három termék közül ez egy kicsit kakukktojás. Egyrészt fejhallgató, nem pedig fül, másrészt ez a legkevésbé akciós. Aliexpressen persze most rendkívül drága, de általában ennél olcsóbb szokott lenni. Azért a Banggoodos ár így is meggyőző.

Igazi Hi-Res fejhallgató a Life Q35, ami támogatja az LDAC-ot, aktív zajszűréssel rendelkezik, és nemcsak telefonálás közben, hanem a zenehallgatás alatt is. Többféle mód is alkalmazható a zajszűrésnél, van kinti, benti és utazó mód. A viselése kényelmes, egy töltéssel pedig 40 órát bír, ami azt jelenti, hogy le lehet vele nyomni egy átlagos munkahetet töltés nélkül. Egyszerre több eszköz is tud hozzá csatlakozni, van benne NFC párosítás, appon állítható az EQ, és figyeli, hogy mikor hordjuk a fejest. Ha levesszük, akkor leáll a zene, ha pedig fel, akkor elindul.

Aliexpress-es átlagár: ~47 000 Ft
Kuponkód: BGSLMTK289
Banggood kuponos ár (szállítással együtt): 35 600 Ft

hirdetés