hirdetés

Anker Bluetooth hangszóró vásár 11.11 alkalmából

hír
Anker Bluetooth hangszóró vásár 11.11 alkalmából 1
írta: SonkaMod
2020-11-12

Az Anker shopot is mindig érdemes megnézni amikor valami akció van Aliexpressen, mert jó leárazások szoktak lenni. Ez most sincs másképp, szinten minden az eddigi legalacsonyabb áron kapható, és az univerzális Ali kuponokkal pedig sokat tudunk faragni belőlük.

Anker Soundcore, az alap hangszóró

A Soundcore a gyártó egyik alap terméke a kategóriából, és egyben az egyik legolcsóbb is. Ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy gagyi, sőt, ezt a típust sokan szokták dicsérni az anyaghasználata, kialakítása és a hangja miatt. Mindent az ára függvényében kell nézni, és éppen ezért lesz a Soundcore sokaknak a kedvence. Egy sima Bluetooth hangszóró BT 4.0 kapcsolattal, micro USB töltési lehetőséggel, és jack bemenettel. Az akkumulátora viszont 4400 mAh-s, amivel állítólag 24 órát is képes üzemelni. Ez a hangszóró nagyon elterjedt, még hazai forgalmazásba is került (inkább hagyjuk, hogy mennyibe kerül…), az alapára pedig nem szokott több lenni, mint 10 000 forint. A mostani 11.11-es leárazásnak, és a LETYSHOP1120 kuponkódnak (vagy: AUTHEN1111, OFERTY1111, ALIBLIX1111) köszönhetően mindössze 7500 forintba kerül. A szállítás teljesen díjmentes rá, és Lengyelországból pikkpakk ki is hozzák.

Anker Soundcore Flare Mini

Ez egy kissé más vonalat képvisel, mint a sima Soundcore, annál jóval modernebb külsőt kapott, ami szerintem szebb is. A körkörös kialakítás nem annyira praktikus, ha mondjuk kirándulni akarjuk elvinni, de ez inkább a szoba és nem az erdő dísze lesz. A hangszóró különlegessége, hogy az alján egy jókora LED csík fut körbe, ami különböző színekben tud világítani (ritmusra), ami nagyon hangulatos. IPX7 vízállósággal rendelkezik, tehát folyadékba ejtve sem lesz semmi baja, hiába merült akár egy méteres mélységbe. A hangszóró kisméretű , így az akkumulátora sincs akkora, mint az előző variánsnak, de 12 órányi üzemidőt azért ez is fel tud mutatni. Ha netán van kettő Flare Minink, akkor össze tudjuk őket kötni vezeték nélkül, és sztereóban hallgathatunk róla muzsikát. Az eszköz alapból 11 000 forint környékén érhető el, de most akciós, és a már fentebb is említett kód (AUTHEN1111, OFERTY1111, ALIBLIX1111, LETYSHOP1120) segítségével levihető 8600 forintra, amennyiért szó szerint ajándék. Erre is érvényes az, hogy ingyen szállítják, lengyelországi raktárból.

Anker Soundcore Motion+

A Motion+ egy igazi nagyágyú, egyáltalán nem az a kategória, mint a másik két hangszóró. Már a mérete is ezt sugallja, hiszen kicsinek nem lehetne nevezni. 30 wattos maximális teljesítménye is önmagáért beszél, és állítólag a hangja is kiváló. Támogatja a Qualcomm aptX-et, így nagyon kevés veszteséggel élvezhetjük a Bluetooth zenehallgatást. A telefonunkon tudunk EQ-t állítani, így egyéni ízlésünkre formálhatjuk a hangzást. IPX7 vízállósággal ez is rendelkezik, és ebből is összeköthetünk kettőt, ha szeretnénk sztereóban élvezni a muzsikát. A Motion+ már korántsem olyan olcsó, mint a társai, nem szabad elcsodálkozni rajta, hogy uborkaszezonban akár 30 000 forintig is felkúszik az ára. Most, hogy 11.11-edikei leárazások vannak, jóval kedvezőbben lehet hozzájutni. Ne felejtsük el, hogy felhasználható hozzá egy 2$-os store kupon és az EXPRESS1111 kuponkód (vagy: TECHRADAR7, 7ALIBUY1111, SINGLEDAY7) és így már 21 000 forintért meg is rendelhetjük, lengyelországi raktárból.

hirdetés