hirdetés

Androidos, SIM-kártyás okosóra elképesztően alacsony áron

Zeblaze Thor 5

hír
Androidos, SIM-kártyás okosóra elképesztően alacsony áron 1
írta: SonkaMod
2021-07-21

A Zeblaze termékeit nem lehetne a legeslegjobb okosórák közé sorolni. A legtöbb modelljük sima Androidot használ, ami nem igazán működik jól az órákon. Az áruk alapján pedig inkább ajánlható egy Amazfit modell, mert általában nem drágábbak. A Thor 5 esetében viszont ez nem elmondható, mert már elképesztően jó áron is lehet rendelni. Nem szabad tőle tökéletes kütyüt várni, nyilván vannak hiányosságai, de rengeteg funkciója van, ami ezt ellensúlyozza.

A lelke egy Mediatek MTK6739 processzor, illetve egy másodlagos chip, egy Nordic 52840. Az utóbbi arra szolgál, hogy energiatakarékos üzemmódban azt használja a kütyü, így az egynapos üzemidő kitolható akár négy napra is. 2 GB memóriája van, a háttértára 16 GB, ami kell is, mivel egy csomó alkalmazásnak kell a hely, illetve zenéket is letölthetünk rá. Például használhatjuk a Spotify-t, és onnan letölthetjük a zenéinket, hogy offline is tudjuk őket hallgatni.

Beépített sportmódokkal is rendelkezik, így futhatunk, biciklizhetünk, ugrókötelezhetünk és még egyéb sportokat űzhetünk vele, de ez mind csak másodlagos, hiszen akár leszedhetünk rá egy fitnesz appot is (Strava, Google Fit, MapMyRun, stb.), ami tudja ezeket.

A Zeblaze Thor 5 lényegében egy miniatűr okostelefon, amit tudunk a csuklónkon hordani. Az előnye az, hogy Androidos, így rengeteg lehetőség adott hozzá, de a hátránya is ez, hiszen nem fog minden gond nélkül futni rajta. A megjelenéskori ára hozzávetőlegesen 60 000 forint volt, de azóta ez nagymértékben mérséklődött. Alapból a Bangoodon nem sokkal olcsóbb, de most a BGc85b6f kuponkóddal csak 25 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt. Ennyiért simán megéri, ha amúgy is vágyunk egy mindenes okosórára, de azért ne várjuk tőle azt, amit egy négyszer ennyibe kerülő, Wear OS-es kütyütől várnánk. Ha a Banggood Express szállítási móddal rendeljük, akkor áfamentesen érkezik az országba, így semmilyen plusz költséget nem kell érte fizetnünk.

hirdetés