hirdetés

Anbernic játékkonzol válogatás

Nemcsak gyerekeknek

hír
Anbernic játékkonzol válogatás 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-12-01

Az Anbernic RG ARC-D és ARC-S játékkonzolokat a Sega Saturn és Genesis kontrollerek ihlették, tökéletesen alkalmasak retro játékok emulációjára. Az RG ARC-D érintőképernyővel érkezik, és Android és Linux kompatibilis, míg a gazdaságosabb változat, az ARC-S csak Linux alatt tud elindulni, és nincs érintőképernyője. Most több modellre is kaptunk kupont, kényelmesen kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetszőt.

A kártya nélküli modellhez használjátok az NNNRGNO  kupont, így 37 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a 128 GB-os vátozathoz a GKB23BF10E  kupon az ideális választás, így 39 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de a 256 GB-os verzióhoz is használjátok az előző kódot, ezzel 42 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Abernic RG ARC-S játékkonzol

Bár az ARC-S játékkonzol is 4 colos HD IPS képernyővel rendelkezik, de ez nem érintőképernyős változat. Ugyancsak a négymagos RK3566 processzort kapta meg, de erre csak Linuxot telepítettek gyárilag. Az Android játékok kivételével ez is több mint 20 féle játékformátumot támogat, a kapcsolatról pedig itt is WiFi, Bluetooth 4.2 és HDMI gondoskodik. Szintén rendkívül hosszú készenléti idővel áldották meg, hiszen ugyanazt a 3500 mAh kapacitású akkumulátort használja. Ebből a típusból is vásárolhattok kártya nélküli, 128 GB-os (4500 játék) és 256 GB-os (8000 játék) változatot is. A kuponos ár mellett a szállítás is ingyenes.

A kártya nélküli variáns a NNNRGSNO  kuponnal 29 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a 128 GB-os a NNNRGS128GB  kóddal 33 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a legdrágább 256 GB-os a NNNRGS256GB  kuponkóddal 37 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

hirdetés