hirdetés

Ami csak Gearbesten kapható

Alfawise LS02 menetrögzítő és N816 beltéri kamera

hír
Ami csak Gearbesten kapható 1
írta: Rolla
2019-08-30

Múltkori cikkemben már meséltem nektek arról, hogy vannak olyan termékek, amik csak bizonyos oldalakon jelennek meg. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a későbbiekben nem veszi át más webáruház is, de ha áp-tu-détek szeretnétek maradni, akkor jó, ha nem ragadtok le egy boltnál, hanem rendszeresen megnéztek más webshopokat is. A Gearbesten most a kameráké a főszerep, itt láthatjátok először az Alfawise LS02 autós menetrögzítőt és a szintén Alfawise neve alatt megjelent N816 beltéri kamerát. Mind a kettő elég fontos biztonsági szerepet tölt be, ezért ha még nincs nektek, akkor érdemes rászánni az időt és a pénzt, mert probléma esetén sokat segíthetnek.

Az eszköz kamerája forgatható, és mivel a 3 colos érintőképernyőn láthatjátok, hogy éppen mit rögzít a készülék, így még pontosabban állíthatjátok be a felvenni kívánt látószöget. Szerencsére gondoltak a túlmelegedésre és a nyári elviselhetetlen hőfokra is, a megszokott lítium-ionos telep helyett egy strapabíróbb aksival szerelték fel, aminek hosszabb az élettartama, továbbá nem kell aggódnotok a túlhevülés okozta kigyulladástól. Az eszközbe 128 GB-os TF kártyát tehettek, amin tárolhatjátok az adatokat, és ha gyorsak vagytok, akkor ezt meg is kapjátok ajándékba a kütyü mellé, ami a GB-LS020 kóddal 30 000 forintba kerül az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási díjával együtt.

Alfawise N816 beltéri kamera

Ha még nincs otthon biztonsági kamerátok, akkor most érdemes elgondolkoznotok rajta, hiszen ezzel a 9500 forintos befektetéssel egy esetleges probléma esetén hatalmasat spórolhattok. Az Alfawise összedobott egy olyan sokrétű eszközt, ami nem csak annyiból áll, hogy egy látószögben rögzíti az eseményeket, hanem arra törekszik, hogy tényleg ne történhessen távollétetekben semmi probléma.

Képes körbefordulni, így – akár a szekrényre, asztalra vagy fejjel lefelé a plafonra rakjátok – belátja az egész teret, kijelölhettek három pontot, amiket rendszeresen végigpásztáz, sőt az egyik legjobb tulajdonsága, hogy intelligens szenzorainak köszönhetően csak akkor jelez, ha embert lát. Ez azért hasznos, mert így nem kaptok fals értesítéseket akkor, ha például elindul a robotporszívó vagy a macska átsétál a szobán. Ha már háziállatok: a kamera működik adó-vevőként is, így például ha látjátok az applikáción keresztül, hogy a kutya megint a cipőt rágja, akkor rákiabálhattok, de ez működik akár éppen az aranyékszerek között matató rablóval is.

Egyszerre öten is figyelemmel követhetitek a történéseket, így valaki a családból biztos, hogy képes azonnal reagálni figyelmeztető üzenet beérkezésekor. Az 1080p-ben rögzített felvételeket a felhőben vagy egy SD kártyán is tárolhatjátok, és külön öröm, hogy nem csak világosban, hanem sötétben is képes rögzíteni – a megszokott kettő helyett – hat infrafénnyel, így éjjeliőrként is jól funkcionál babák mellé.

9500 forintba kerül, ami szerintem egy vicc összeg ahhoz képest, hogy mennyi stressztől és kártól védhet meg minket, továbbá a szállítás is ingyenes, így ezzel sem kell pluszba számolnotok.

Ha pedig nézelődnétek még vagy további kedvezményeket gyűjtenétek, akkor csekkoljátok a Gearbest kiárusítását, ahol akár 4000 forintos kupont is nyerhettek. Három nap van hátra az akcióból, így nem érdemes sokáig halogatni a részvételt.

hirdetés