hirdetés

Amazfit T-Rex Pro strapaóra ára esett nagyott

Többet tud, mint a sima T-Rex

hír
Amazfit T-Rex Pro strapaóra ára esett nagyott 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-17

Az Amazfit T-Rex-ről sokszor írtunk már, de van két izmosabb variánsa, a T-Rex Pro és a T-Rex Ultra, az előbbiről lesz most szó. A T-Rex Pro több műholdas rendszert kezel, számtalan sportot támogat, vannak új színvariációi, kapott magasságmérő szenzort és még néhány apró különbség fedezhető fel a két óra között. A 11SALE8  kóddal, a spend@save kedvezménnyel és alis coinokkal 30 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra nyomható le az ára, ingyenes szállítás mellett.

390 mAh-s akkumulátorával takarékos üzemmódban a két hét üzemidő is kijöhet, de GPS használat és sok képernyőnyomkodás mellett ez nyilván drasztikusan csökken. Az óra folyamatosan számolja a lépéseket, időjárás előrejelzést ad, értesítésekről küld üzenetet (maga az értesítés szövege nem jelenik meg), ébreszt, figyeli az alvásunkat és lehet vele zenelejátszót vezérelni.

Ezen felül a Trex-Pro kapott barometrikus magasságmérő szenzort is, ami azért jó, mert összeköthetitek a véroxigén szint értéketekkel, ebből látszik, hogy egy adott magasságon mennyi oxigént tudtok felvenni. Elvileg a Trex-Pro alvásadatai is fejlettebbek a sima T-Rexnél, például mutatja a szívfrekvencia-variabilitást – stresszszint néven -, ami idézem, azt jelenti, hogy: „Leírja a szív adottságát arra vonatkozóan, miként képes a belső és külső környezet megváltozott terheléseire a szívveréstől szívverésig eltelt időtartamot folyamatosan megváltoztatni (RR-távolságok), és ezzel kimutatja a szív alkalmazkodását.” Magyarul, van még egy adatotok amiből például a regenerációtokra tudtok következtetni.

Nyilván a fejlettebb Garmin és Polar óráknak nem ér a nyomába, de alap sportórának tök jó a T-Rex Pro is. A 11SALE8  kóddal, a spend@save kedvezménnyel és alis coinokkal 30 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra nyomható le az ára, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés