hirdetés

Amazfit GTR/GTS 3 okosóra páros vihető 30 000 alatt

Dizájn- és sportórák keveréke

hír
Amazfit GTR/GTS 3 okosóra páros vihető 30 000 alatt 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-23

Az Amazfit GTR/GTS 3 széria a közepesen nagy tudású sport-/dizájnórája a cégnek, az első 2 generáció modelljeit annak idején teszteltük is. Már több, mint egy aktivitásmérő, de kevesebb mint egy durva sportóra. GPS alapon navigál, OLED kijelzős, kismillió napi aktivitást követ, de az emberek azért nem ezzel mennek az El Camino-ra. A GTR 3 a kerek alakú dizájnt, míg a GTS 3 a szögleteset kapta meg, de lényegében ugyanazt tudja a két óra. Előbbi a RENDKINAITBF10  + spend&save + coin kombóval 26 000, míg a GTS 3 ugyanezzel 27 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, a szállítás ingyenes.

A GTS 3 nem sokban különbözik a GTR 3-tól, de mivel ez egy szögletes óratesttel rendelkező szerkezet a kijelző értelemszerűen eltérő és belül is más a hely kialakítása, emiatt más az akkuja. Ebben a kijelző 1,75 inch-es, szintén 1000 nites, de a pixelsűrűsége magasabb, 341 PPI – míg a GTR 3-nak csak 326 -, viszont a GTS 3-nak rövidebb az üzemideje, átlagos felhasználás mellett 12 nap, míg a GPS idő 20 óra. Ezek alapján inkább a GTR 3 kellene, csakhogy gyakorlati tapasztalat a korábbi szériákból, hogy a szögletes kijelzőre több karakter fér ki üzeneteknél, mint a kerekre, és az egyes számlapok is jobban testre szabhatók, gondolom, ez azóta is így van. Szóval igazából ízlés dolga, hogy ki melyiket viszi haza, az árazásuk is hasonló, a GTR 3 a RENDKINAITBF10  + spend&save + coin kombóval 26 000, míg a GTR 3 ugyanezzel 27 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, a szállítás ingyenes.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés