hirdetés

Alldocube iPlay 50 Pro tablet – jó választás sulihoz

Remek hardver, szuper ár-érték arány

hír
Alldocube iPlay 50 Pro tablet – jó választás sulihoz 1
Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-15

Az Alldocube iPlay 50 Pro a tabletpiac egyik kiemelkedő darabja, amely az iPlay 50 széria legerősebb modellje. A Sulifeszt 2024 során most különösen kedvező áron érhető el, így érdemes közelebbről megismerni ezt a készüléket, amely a tavalyi tesztünkön már bizonyította, hogy remek választás az árkategóriájában.

A szoftveres oldalon az Android 12 operációs rendszer működik, amely szinte teljesen stock élményt nyújt, sallangok nélkül.

Az Alldocube iPlay 50 Pro kijelzője szép és éles képet nyújt, azonban a streaming tartalmaknál akad egy komolyabb hiányosság: a készülék csak Widevine L3 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a Netflix és más hasonló szolgáltatók tartalmai csak SD felbontásban érhetők el. A tablet kamerái az alapvető feladatokra alkalmasak, videohívásokra és egyszerű képek készítésére használhatók.

Ha egy megbízható, olcsó tabletet keresel az iskolakezdéshez, akkor az Alldocube iPlay 50 Pro mindenképpen jó választás, különösen a jelenlegi kedvezményes áron, amely a BGRJU7ADC1  kuponkóddal a Banggood oldalán, a Sulifeszt 2024 akcióban 49 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Más költség nincs, európai raktárból, gyorsan megérkezik.

hirdetés