hirdetés

Alkossatok szabadon a GearBerry termékeivel!

A júliusi promóciós ajánlattal olcsóbban vásárolhattok

hír
Alkossatok szabadon a GearBerry termékeivel! 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-07-17

Ha szerettek barkácsolni vagy valami különlegeset alkotni, mindenképpen érdemes felkeresnetek a GearBerry áruházát. Csomó hasznos cuccot találtok az oldalon, ráadásul júliusi promóciójuk is van, amelynek keretében 10 százalék vagy 20 dollár engedményt kaphattok, és még a szállítás is ingyenes. Kuponos ajánlatokkal is készültek, érdemes szemezgetnetek a cikkben szereplő kütyük közül.

Twotrees TS2-10W lézer gravírozó

Ezzel a 10 wattos, lézeres berendezéssel különféle anyagok vághatók vagy gravírozhatók. Szinte bármilyen matéria, beleértve a rozsdamentes acélt, fát, akrilt, üveget (feketített felülettel), kerámiát, követ, élelmiszert, bambuszt, műanyagot, bőrt, kartont és kerek tárgyakat. A lézer 0,01 mm-es vágási pontosságot biztosít, a vágás tiszt, vékony, sima és mély lesz, a munkaterülete pedig 450×450 mm.

Az X/Y tengelyt szíjfeszítéssel látták el a könnyebb szíjbeállítás érdekében, így könnyebb a kábelkezelés is. Használata biztonságos, a lángérzékelő riasztórendszer lehetővé teszi a gravírozás azonnali leállítását, ha baj történne. A lézerfej automatikusan leáll, ha a gép 15 foknál jobban megdől, megbillen vagy leesik, ezenkívül a biztonsági burkolat hatékonyan védi a szemeteket az ultraibolya sugarak 97%-ának kiszűrésével.

A világ legszélesebb körben használt lézerszoftvereit, a LaserGRBL-t, a LightBurn-t és az ESP32-t is támogatja Windows XP, Windows 7, Windows 8 és Mac rendszereken. A gravírozáshoz támogatott fájltípusok közé tartozik az SVG, NC, BMP, JPG, PNG és GCODE. Külső kijelzőt csatlakoztathattok a géphez offline használatra, az operációs rendszer pedig öt különböző nyelvet támogat: kínait, németet, angolt, franciát és olaszt.

Most a GB20off  kupon felhasználásával 126 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Twotrees TS2-t, európai raktárból, ingyenes szállítással.

Easythreed K7 3D nyomtató

Gyerekeknek és kezdőknek készült ez a mini 3D nyomtató. Fantasztikus eszköz a kicsik érdeklődésének felkeltésére és a térbeli képzelőerejük bővítésére. Maximum 0,1 mm-es pontossággal dolgozik, de sajnos áramkimaradás esetén a nulláról kezdi el a nyomtatást, nem képes folytatni a megkezdett munkát, viszont ezt simán elnézhetitek neki, hiszen hihetetlenül olcsó. A 3D nyomtatóban használt legújabb extruder technológia kiküszöböli a fúvókák eltömődését, amik 0,4 mm átmérőjűek és fém kialakításúak, a 180 fokos üzemi hőmérsékletet pedig 3 perc alatt érik el. A nyomtatóplatform mágneses, így a kész modellek gyorsan eltávolíthatók. A saját fejlesztésű 32 bites alaplap és a vezérlő is szuper csendes,  így a nyomtatás nemcsak pontos, hanem halk is. A printer egy 4,3 colos színes LCD érintőképernyőt kapott, amivel egyszerű a kezelése.

A GearBerry GB20off  kuponjával most röhejesen olcsón juthattok hozzá, hiszen csak 22 950 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és nem terheli semmilyen extra költség sem.

Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Az Ortur 10 W-os optikai teljesítményű lézergravírozója kombinálja a precíziós gravírozást a nagy energiájú vágással, képes a 10 mm-es fenyődeszkát és a 30 mm vastag fekete akrilokat is gond nélkül elvágni. Kiemelkedően gyors a 20 000 mm/perc sebességével. A lézer fókuszpont területe csak harmada a korábbi készülékekének. Az UV sugárzás 97 százalékát képes kiszűrni, így nem kell védőszemüveget hordanotok használat közben.

Kompatibilis számos gravírozószoftverrel, beleértve a LaserGRBL-t és a LightBurnt. Támogatja a Windows XP/7/8/XP/10 és Mac rendszereket (LightBurn), és a gravírozási fájlformátumok közé tartozik az NC, BMP, JPG, PNG, DXF. TF kártya olvasót és USB portot is találtok rajta. A Laser Explorer Professional applikáció segítségével könnyen kezelhetitek akár mobilról is, kompatibilis iPhone, Android telefonokkal, tehát bármikor és bárhol gravírozhattok.

A GB20off  kuponnal európai raktárból, ingyenes szállítással 175 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Alkossatok szabadon a GearBerry termékeivel! 19

Forrás: GearBerry

Kaiweeds KDC01 krimpelő készlet

A szettben található krimpelő szerszám nagy hatásfokú racsnis mechanizmussal rendelkezik. Az állítható krimpelővel és a gyorskioldó karral 0,34-10 mm² (22-8 AWG) szigetelt és nem szigetelt érvéghüvelyek préselésére használható. Alkalmas elektromos karbantartási munkákhoz műhelyekben, autószerelésnél, gépekben, elektromos hegesztésben. A szettben 1200 darab érvéghüvely, egy krimpelő fogó, egy kábelblankoló és egy tároló doboz található.

A GearBerryn a GB10OFF  kuponnal 8650 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el, európai raktárból ingyenesen szállítják.

Alkossatok szabadon a GearBerry termékeivel! 20

Forrás: GearBerry

SNDWAY lézeres távolságmérő

A jól látható zöld fényének köszönhetően kül- és beltéren is jól használható. Elektronikus érzékelője valós idejű szögmérést tesz lehetővé. Tartós és strapabíró kialakítású, megfelel az IP54 vízállósági szabványnak is.

Most a GB20OFF  kuponnal 16 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tehettek szert rá, és már semmilyen extra költség sem terheli.

hirdetés