hirdetés

Alkoss szabadon az otthonodban

3D nyomtató és lézergravírozó a Cafago ajánlatában

hír
Alkoss szabadon az otthonodban 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-08-02

Ha szerettek egyedi dolgokat alkotni, érdemes lehet beruháznotok egy 3D nyomtatóra, esetleg egy lézer gravírozóra. Rengeteg különleges tárgyat készíthettek velük hosszú éveken keresztül, használatuk nem nagy ördöngösség. A Cafago most kuponokat küldött nekünk két nagyszerű készülékre, mindkét termék német raktárából érkezik szuper gyorsan, és az árakat már semmilyen extra költség sem terheli, hiszen még a szállítás is ingyenes.

A Cafagoról az ED6901  kuponnal 187 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg német raktárból, és az árat már semmilyen extra költség sem terheli. Ráadásul most a Creality K1 3D nyomtató vásárlásakor 100 dollár értékű kiegészítőt is kaphattok. 

 

Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Az Ortur több remek lézergravírozót is a piacra dobott már, a Laser Master sorozatnak ez a harmadik generációja. A Laser Master 3 10 watt erősséggel tud gravírozni, így akár 20 mm vastagságú faanyagot is képes elvágni. A lézerfej percenként 20 000 millimétert tehet meg, de a vágási pontosság is figyelemreméltó, 0,05-0,1 mm között van, ráadásul a gép már beépített elszívással rendelkezik a keletkező füst eliminálása érdekében. A munkákat többféleképpen tudjátok eljuttatni a gravírozóra, WiFi-n, SD kártyán, U disken, vagy Hotspot linken keresztül.

A mobiltelefonos applikációval olyan egyszerű elindítani egy gravírozást, mint kinyomtatni egy fotót. A biztonságra nagy figyelmet fordítottakhétfajta védelemmel is felszerelték a gépet, olyanokkal mint az elmozdulás érzékeléstúlmelegedés- és túlfeszültség elleni védelem, illetve fizikai vészleállító gomb is került rá. A gyártó a LaserGRBL szoftvert javasolja a használatához, de az Ortur saját fejlesztésű telefonos applikációjával is használható a gravírozó.

A Cafago ED6598  kuponjával most 133 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg, és német raktárból érkezik, szállítási díj mentesen.

hirdetés