hirdetés

Alis cuccok a világűrből

A végtelenbe és tovább

hír
Alis cuccok a világűrből 1
írta: hajas
2020-06-12

A mai Aliexpress válogatásunknak elsősorban a világűr szerelmesei fognak a leginkább örülni, hiszen „űrbéli” cuccokat hoztam nektek. Mindegyik termék áfamentes az árazásuk miatt.

Alis cuccok a világűrből 2

Űrhajós világítás – 7600 forint

Az űrutazás rajongóinak kötelező darab a szobájukba, szerintem brutál jól néz ki. Az űrhajóból kiáramló füst a lámpa talpa, ebben található a LED fényforrás, ami narancssárgán világít, és az akkumulátor is itt kapott helyet. Egy töltéssel 10 órán keresztül világít, de természetesen hálózatról is működtethetitek.

Alis cuccok a világűrből 3

Hold mintájú pecsét, többféle – 610 forint

Füzetek, könyvek vagy akár képeslapok dekorálásához kiváló ez a Hold mintájú pecsét. 7 különböző minta közül tudtok választani, így biztosan megtaláljátok a számotokra leginkább tetsző változatot, legyen az akár a telihold vagy a holdsarló.

Alis cuccok a világűrből 4

Bolygó mintájú cetli – 300 forint

Rengeteg post-it cetli kapható a piacon, vannak színesek, különböző alakúak, de ehhez hasonlót nem igazán lehet kapni. A Naprendszer több bolygója, például a Föld, a Mars vagy Merkúr közül tudtok választani.

Alis cuccok a világűrből 5

Asztronautás kép, több méretben – 2400 forint (30×60 cm)

Végül egy fali képet hoztam nektek, ami egy asztronautát ábrázol, aki a Holdon sörözik. A mókás kép feldobja a lakásotokat, viszont lehet irigykedni fogtok a fickóra, hiszen jó pár évig mi még biztosan nem fogunk a Holdra járni lagerezni.

hirdetés