hirdetés

Aliexpresses hátizsákok

Rengeteg táska, olcsón

hír
Aliexpresses hátizsákok 1
írta: hajas
2020-02-14

Egy alkalomhoz illő táska mindig hasznos társ lehet a mindennapokban. Azonban az igények nem mindig egyformák: van, aki minél divatosabbat szeretne, van olyan, aki sportosat, egyesek pedig vízálló táskát szeretnének, amiben nem ázik meg a laptopjuk. Összeszedtem nektek pár olcsó táskát, nézzétek meg őket!

Xiaomi Busines hátizsák – 8000 forint

Ő főleg egyetemistáknak, gyakori üzleti úton lévő embereknek készült. Külön rekesz található benne a laptopnak és a papíroknak, füzeteknek. Emellett rengeteg minden belefér még egy pár napos útra: ruhák, könyvek, fejhallgató stb. Teljes kapacitása 18 liter, és természetesen ő is vízhatlan. A hátán az előző táskánál említett rögzítő pánt mellett található egy titkos zseb is, amibe a nagyobb értékeket tudjátok rejteni. 4 különböző színben kapható.

Sporttáska – 4100 forint

Végül pedig egy sporttáskát hoztam nektek. 6 különböző szín közül tudtok választani. Rengeteg mindent bele lehet pakolni a 48x26x28 centis méreteinek köszönhetően. Található rajta egy külön cipőtartó rekesz, ami elkülöníti a csukátoktól a többi holmitokat, így nem fogjátok összekoszolni őket.

 

hirdetés