hirdetés

Aliexpress válogatás

Kuponnal még olcsóbb

hír
Aliexpress válogatás 1
írta: hajas
2020-05-06

Mindenki szeret vásárolni az Aliexpress-ről, hiszen rengeteg olcsóságot és jó ajánlatot lehet találni. Összegyűjtöttem nektek néhány hasznos, kedvező árú kütyüt, ráadásul kuponokat is hoztam!

Aliexpress válogatás 2

Tronsmart Spunky Beat TWS fülhallgató – 6600 forint

Ha szeretnétek olcsó, jó minőségű TWS fülhallgatót, akkor a Tronsmart Spunky Beat egy remek választás lesz. A fülesek egy teljes töltéssel 7 órán keresztül működnek, a tokkal ez a szám pedig 24 órára tornázható fel. A bölcsőt Type-C kábellel tölthetitek fel, ami piros pont a Tronsmartnak. Érintésvezérléses, így tapogatással állíthatjátok a hangerőt, válthattok számot vagy fogadhattok hívást. IPX5-ös minősítést kapott, tehát az izzadság és az eső nem árt neki. Kuponkód: BEAT6USD

Aliexpress válogatás 3

TOPK Power Bank – 4900 forint

Állandóan lemerül a telefonotok? Ismerős érzés. Ezért jó, ha van nálatok egy nagy kapacitású power bank. A TOPK terméke 20 000 mAh-s, amivel például egy Redmi Note 8-at ötször is feltölthettek, így utazáskor nagyon hasznos lehet, de akár akkor is, ha ki szeretnétek ülni a kertbe, viszont nincs konnektor. Több port található rajta, köztük Type-C is, így akár egyszerre több készüléket is tölthettek vele. (A kedvezményes ár a kosárban jelenik meg!)

Aliexpress válogatás 4

Baseus érintés nélküli szappanadagoló – 5700 forint

A kézmosás nagyon fontos, főleg a jelenlegi időszakban. A Baseus szappanadagolója érintés nélkül képes a kezetekbe juttatni a szappant, amit ráadásul fel is habosít. Bármilyen folyékony szappannal használható, ha viszont túl sűrű a folyadék, akkor érdemes vízzel felhígítani. Kuponkód: BASEUSFANS

Aliexpress válogatás 5

ROCKBROS biciklis hátsólámpa – 5700 forint

Végül pedig egy biciklilámpát hoztam nektek. Sokkal többet tud, mint a hagyományos biciklilámpák. Egyrészt érzékeli, ha fékeztek, ilyenkor automatikusan erősebben világít. Érzékeli ha leparkoltatok vele, ilyenkor automatikusan kikapcsol, hogy energiát spóroljon, induláskor pedig magától bekapcsol. USB-vel tudjátok tölteni, így nem kell állandóan cserélgetni benne az elemet. 3 fokozatban működik a lámpa, így kiválaszthatjátok a számotokra leginkább megfelelőt.

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek korábbi Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés