hirdetés

Aliexpress elszabadulás

Kuponok, gyűjthető pontok és ajándékok

hír
Aliexpress elszabadulás 1
írta: Rolla
2019-08-28

Láttunk már idén olyan Geekbuying, Banggood és Gearbest bulit is, ahol pontokat gyűjthettetek, egy termék áráért kettőt kaphattatok vagy kupon segítségével sokat spórolhattatok a végösszegből. Most az egyik legnépszerűbb platform, az Aliexpress indította el egy hasonló akciót, ahol ha ügyesek vagytok, akár nulla saját költségből is bevásárolhattok. Nézegessétek szorgalmasan az esemény oldalát, és siessetek, mert csak augusztus 30.-ig tart.

Mit csináljatok a kuponokkal?

Például azokat a kuponjaimat, amiket fent láttok, ezen az oldalon tudom beváltani. A lap alján választhatjátok ki a kategóriát, így tuti találtok valami olyan jó kütyüt, amire elverhetitek a megszerzett kupont. Ha pedig nem szeretitek, ha megmondják nektek, hogy hol nézelődjetek, akkor egy cseles 900 forintos új felhasználó kuponnal lecsíphettek bármelyik termék árából. Emellett a kedvezmény mellett sok más ajándék is jár a friss tagoknak, így megéri akár – hogy is mondjam – bizonyos időközönként elővenni egy másik emailcímet.

 

Ha konkrét termékötletekre vagytok kíváncsiak, akkor nézzétek meg az előző Aliexpress-es cikkeket, amennyiben pedig tényleg új felhasználók vagytok és tippekre, trükkökre van szükségetek, olvassátok el az összefoglalókat.

hirdetés