hirdetés

Aliexpress boltmustra: Nandme, Oclean

Fogkefék remek áron

hír
Aliexpress boltmustra: Nandme, Oclean 1

Forrás: Nandme

írta: SonkaMod
2023-11-09

Már csak kettőt kell aludni az Aliexpress 11.11-es leárazásához, amihez előzetesen készítettem egy leírást, hogy szerintem hogy érdemes rá készülni. A felkészüléshez pedig erősen hozzátartozik, hogy komplett boltokat keresünk fel és nyálazzuk át a kínálatot. Ehhez akarok egy kis segítséget nyújtani, hogy egyenként ajánljak pár store-t. Elsőként a fogkefés boltokat nézzük meg, hiszen ebben nagyon erős az Aliexpress.

Nandme

Pár hónapja ez az egyik kedvenc feltörekvő Aliexpresses márkám. A gyártó szájhigiéniában utazik, elsősorban fogkeféket gyárt. Van négy nagyon jó modelljük, az NX6000, az NX7000, az NX8000 és az NX9000. Aki szeretne ilyet, az mindenképp tegyen belőlük a kosárba, mert biztos hogy nagyon jó áron lehet majd őket rendelni. Ráadsul általában van olyan kiszerelésük is, hogy adnak a fogkefe mellé 12 darab pótfejet is, ami nagyon szimpatikus. Egy leárazáson én is vettem egy NX8000-et és baromi elégedett vagyok vele, ár/érték arányban piszkosul jó fogkeféket gyárt a Nandme.

Az oldalukon már vannak előzetes árak, meg egy kupon is, amit be lehet gyűjteni. Nekem biztosan befigyel még egy NX8000 a kosaramba, mert extra jó cucc.

Forrás: Aliexpress, Nandme Official Store

Oclean

Az igazi kínai nagyöreg fogkefe témában az Oclean. Remek minőség, megfizethető ár jellemzi szinte az összes modelljüket. Sokat itthon is forgalmaznak, így oda kell figyelni, hogy tényleg olcsóbbra jöjjön ki, mint magyar boltban. Nincs nagyon kifejezett kedvenc modell, de például a Z1 igen jó belépő szinten, a Voyage már egy szofisztikáltabb darab, az X Pro Elite pedig elhozza a luxust, természetesen abszolút elérhető áron.

Némi előzetes már látszik az oldalukon a 11.11-es ajánlatokról, és kuponokat is lehet begyűjteni előre.

Forrás: Aliexpress, Oclean Official Store

hirdetés