hirdetés

Aliexpress Black Friday boltmustra: fül- és fejhallgatók

Kiváló minőség zsákolható olcsón

hír
Aliexpress Black Friday boltmustra: fül- és fejhallgatók 1

Forrás: Aliexrpess

írta: Don Kartács
2023-11-21

A 1MORE és a Soundcore márkák a legjobb kínai gyártók közé tartoznak, a szerkesztőségben is használunk nem egy modellt. Aki nem ismerné a 1MORE-t, ők a Xiaomi füleseit hangolták régebben, saját hangstúdióval rendelkeznek és meglehetősen patika cuccokat raknak össze,  viszonylag olcsón. Az Anker pedig remek fülhallgatókat dobott piacra a Q széria személyében, illetve a Soundcore Motion széria tömöríti a kiváló hangzással felvértezett hangszóróikat. A lényeg persze az, hogy az Aliexpress Black Friday keretében ezek szinte mindig jó áron vihetők.

Az oldalukon már vannak előzetes árak, meg néhány kupon is, amit be lehet gyűjteni. Nekem biztosan befigyel még egy modell a kosaramba, csak a sok jóság közül még nem döntöttem el, melyik legyen az.

Forrás: 1MORE Official Store

hirdetés

Anker Soundcore – Ha a jó funkciókra egyszerre van szükségetek

Az Anker a másik nagy király a kínai fül- és fejhallgató piacon, beszédes, hogy egy Corsair és egy Jabra után egy Anker Soundcore Life Q35-öt választottam és nem a nyugati márkák termékei közül valamit. Az egész Life széria elég erős, zajszűrősek, a Q35 LDAC protokollos is, olyan nyalánkságokat tud, mint a Tap-to-Talk vagy a két eszközhöz csatlakozás, de kisebb modelljeik sem rosszak, kényelmesek és szépen szólnak.

A Liberty széria új modelljei tömörítik a zajszűrős, tonnányi mikrofonnal teleaggatott, száras füleseiket, amiket headsetként lehet használni. A korábbi Liberty 2 Prót teszteltem is, voltak hiányosságai, de az új, Liberty 4-es modellsorozat a legtöbbet javította. Az Anker ráadásul hangszórókban is utazik, ezeket Motion-nek hívják, tipikus boombox a Motion Boom, ami a JBL Charge-oknak állít ellenfelet, de gyártanak projektorokat és webkamerákat is. Az Anker termékek közül nem egy modellt teszteltünk, ezeket itt találjátok, a termékeket pedig az Anker Official Store-ban.

Ne feledjétek, kuponokat és coinokat begyűjteni, ebben segít a linken elérhető Aliexpress Black Friday cikkünk.

Forrás: Anker Official Store

hirdetés