hirdetés

Ali deal vadászat

Vámmentes apróságok tömkelege Karácsonyra

hír
Ali deal vadászat 1
írta: Don Kartács
2019-11-22

Minden Aliexpresses kütyüvadászatomat azzal szoktam kezdeni, hogy körbenézek az érdekesebb kategóriák között, mit adnak a héten olcsón. Erre az ünnepek durván ráerősítenek, egy Mi Band 4 az uncsitesónak, néhány mini drón a testvéreimnek, de még szüleimnek is szoktam találni ezt-azt. Mivel az ajándékozás lényege nem az, hogy kire mennyit költötök, hanem hogy szívből adjátok, ezért nem kell vagyonokat elköltenetek. Maradjatok a biztonságos – áfa és vámmentes – 37 eurós zónában, ott is ki lehet fogni a tuti dealeket.

Másik ultimate ajándékom a retro konzol replikák. Időseknek azért jó, mert örvendeznek, hogy ilyen még létezik, és nagy felkiáltásokkal üdvözlik a Mario vonalat meg az egyéb oldschool game-eket mint a Donkey Kong Country és hasonlók, a fiatalok meg alapból elnyomkodnak minden ilyesmit. Innen érdemes indulni a vadászatra, de azért vigyázzatok, itt vannak húzósabb árazású darabok is. Mondjuk ez a 15 dolláros piros nem az, és tartalmaz 500 játékot, meg egy kontrollert a „multiplayerhez”. Ha még ezt is sokalljátok, itt egy 10 dodós, némileg kevesebb gémmel. Ha pedig minden kötél szakad és az ifjak lefikázzák a régi vonalat, még mindig vehettek nekik BT alapú, okostelefonhoz passzoló kontrollereket.

Ali deal vadászat 7 forrás: megir-watches.com

Az igazi fiús-lányos kategória egyébként az olcsó műszaki cuccok, mert kellően unisex ahhoz, hogy bárkinek ajándékozható legyen, és ki lehet fogni egy-két igencsak olcsó darabot. Ezen az oldalon kezdeném a keresgélést, de aki nem szánna rá ennyi időt, annak itt van néhány „tutto gusto” tipp:

  1. Huawei BT hangszóró 23,65-ért
  2. 32 GB-os Kingstick pendrive kemény 2,65 dollárért
  3. Huawei Honor Band 5 okoskarkötő 28,79 USD-ért
  4. Fűthető mellény 18,6 USD-ért

Ezeknek természetesen végtelen számú iterációját találjátok majd meg Aliexpress-en, szóval ne legyetek szégyenlősek, és túrjátok ki a számotokra legkedvezőbb ajánlatokat, és ne legyetek restek érdeklődni Facebook csoportunkban a kuponokról és egyéb akciókról.

A legfontosabb időpontok Black Friday kapcsán pedig az alábbiak, ilyenkor mindenképpen érdemes lesz figyelnetek az Aliexpress-t, és visszanéznetek az oldalunkra:

  • Warm-up: november 22 9:00 – november 29 10:59
  • Sale: november 29 9:00 – december 4 10:59

hirdetés