hirdetés

Akkus kompresszor és power bank egyben ez a kütyü

Az egyik legjobb autós kényelmi eszköz

hír
Akkus kompresszor és power bank egyben ez a kütyü 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-06-05

Már egyre több az akkus kompresszor a piacon, mert minden egyes gyártó megértette Kínában, hogy ezekre nagyon nagy a kereslet. Ugyan minden egyes benzinkúton lehet pumpálni kereket, de annyira rossz, hogy be kell emiatt gördülni a kútra, meg kell fogni a mocskos kompresszorcsövet, kerülgetni az autót vele, hogy már nagyon sokan beruháztak ilyen eszközre. Abszolút kényelmi dolog, de nem drága és simán megér ennyit a kényelem, legalábbis a kereslet alapján nagyon sokan gondolják ezt, többek között én is. A most bemutatott termék ráadásul power bank is egyben, így abszolút megéri az érte kért, nagyjából 8500 forintot.

Az ilyen pumpákra sokszor tesznek LED világítást, és ez ezúttal sem maradt el, ami segítség lehet akkor, ha éjszaka akarunk fújni egy kicsit a kerekekbe. Na meg persze az is megemlítendő, hogy nemcsak autóhoz használható, hanem biciklihez is, amiket általában amúgy is sűrűbben kell pumpálni.

Az eszköz most a BGLMQ15  kuponkóddal rendelhető, amivel már nagyjából 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ennyit pedig nagyon simán megér, főleg, hogy még a szállításért sem kell fizetni.

hirdetés